alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Børnejakker

 
[2]

Giv dit barn en god start med en de fede adidas børnejakker

Hvis du har små børn, ved du med garanti hvor vigtigt det er, at de er klædt godt på om vinteren når kulden kommer. Der findes masser af fine og farverige varianter at klæde børnene i om sommeren, men du kan nu også med en af de mange børnejakker fra adidas kombinere et flot look med farver, og den dejlige varme. Der er med garanti andre børn som vil dreje hovedet og kigge misundeligt på dig og dit barn, når i kommer gående med en smart børnejakke. Også de dage hvor det regner og er gråt og mørkt, vil der være stil og et opfriskende look at spore hos dit barn i vores børnejakke. Er du ikke altid glad for at have en hætte på, kan denne tages af hvis det skulle ønskes, og nemt sættes på igen, hvilket til tider kan være praktisk alt efter hvad der står på dagsordenen for de små.

Find en børnejakke i letvægtsstof som dit barn vil elske at have på

Du kan gøre dit barn til et af de lykkeligste i børnehaven eller i skolegården, hvis du finder den rette børnejakke og til ham eller hende. De kan også findes i ganske neutrale farver, som passer til resten af dit barns outfit uanset hvad. Og er børnene lidt større, kan en børnejakke også bruges på vej til og fra træning eller til hverdag i skolen. Der er små lommer, så der kan opbevares en cykelnøgle eller husnøgle, trygt og sikkert i lommen på vores børnejakke. Letvægtsstoffet som de er produceret i, gør dem både behagelige og lette at have på, og samtidig er det super praktisk at kunne pakke dem sammen og smide i tasken, hvis vejret pludselig skulle skifte, så det er for varmt at have en børnejakke på.