alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lillard sko

 
[11]
Mænd Basketball Sort Dame D.O.L.L.A. EXTPLY bukserMænd Basketball Sort Dame D.O.L.L.A. EXTPLY bukser

Dame D.O.L.L.A. EXTPLY bukser

Mænd Basketball

Mænd Basketball Grå Dame D.O.L.L.A. EXTPLY hættetrøjeMænd Basketball Grå Dame D.O.L.L.A. EXTPLY hættetrøje

Dame D.O.L.L.A. EXTPLY hættetrøje

Mænd Basketball

Lillard: NBA-stil direkte på dig

Det kører på skinner for manden med de mange talenter. Først hans entré på den største scene i NBA-ligaen Rapper står der også på CV’et, så du får den komplette pakke med Lillard. Manden er kronet med NBA-All-Star titlen rigtig mange gange. Et kvalitetsstempel af de allerstørste. Som Lillard tager med sig som erfaring i vores unikke collab. Produkterne er skabt til både træning og kamp, så du får stor glæde af tøj og sko, der kan bruges både indendørs og til streetbasket. Iklæd dig tro produkter fra en af de helt store stjerner i amerikansk basketball. Farver, faconer og prints oser af vildskab og energi, som du kan overføre direkte til spillet på banen. Lad de streetsmarte og effektive designs guide dig. Du kan drage nytte af åndbarhed og svedtransportering ved det teknisk udviklede tøj, så din krop opretholder komforten - selv i de mest pressede situationer. Lillard tøj hjælper dermed også med at holde dig tør. Du får adidas og Lillard. Det bedste fra begge verdener giver dig mulighed for at drive det vidt. Vi understøtter i fællesskab dit talent!

Damian Lillard sko gør dig til højdespringeren på banen

De er ikke gået ubemærket hen. adidas Dame er signatur-skolinjen, som pakker dine fødder ind med det bedste fra begge verdener. Du vil komme til kurven sprængfyldt med energi med Lightstrike under fødderne. De powerfulde mellemsåler er super lette samt eksplosive og får dig op i flyende position. Helt perfekt til basketball og andre sportsgrene, hvor hop er en del af aktiviteterne. Nyd også den ekstra indbyggede støddæmpning, der hjælper dig med at lande blødt og komfortabelt igen. Lillard lader dig tage opmærksomheden på banen. De cool overdele er skabt til at vende blikke, så du kan snøre modstanderen med afgørende point. Basketball, hiphop, adidas og streetwear. Det bliver ikke mere rebelsk og unikt, end med Lillard i samarbejdet. Den amerikanske stjernespiller bringer tryllestøv med sig og forener de to ting, det hele handler om. Nemlig fashion og function. Det sker med vanlig ambitiøs tilgang, som er medvirkende til sejr.