alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas LEGO®️-kollektionen

 
[218]
Den nye adidas LEGO®️-kollektion lader dig skabe din egen verden. Omform dine omgivelser og leg godt med farverige design.
1 / 5
Side:af 5

SKAB DEN BEDSTE LEG MED DEN NYE ADIDAS LEGO®️-KOLLEKTION

Den nye eksklusive adidas LEGO®️-kollektion lader dig skabe din egen verden. Det bliver let at omforme din omgivelser med legesyge design, der kickstarter din fantasi. Lad din inspiration guide dig, og lad legens afslappede ånd fylde dig.

LEG UDEN BEGRÆNSNINGER

Der er noget til dig her, ligemeget hvilken slags stil, du elsker. Den eksklusive adidas LEGO®️-kollektion har noget til alle, om det så er diskrete rød-sorte nuancer eller iøjnefaldende gul. Der er sweatshirts, T-shirts, hoodies, joggingbukser, shorts og endda tracksuits i forskellige farvekombinationer, der varierer fra strålende til afdæmpet. Du bestemmer med andre ord selv, hvordan du vil lege. Og de matchende sko sørger for, dit outfit virkelig skinner igennem. En verden af leg venter dig, så tag første skridt med den eksklusive adidas LEGO®️-kollektion. Kollektionen kombinerer funktionelle detaljer og legesyge design til dig, der nyder en aktiv livsstil, og elsker oplevelsen af at lege i alle aspekter af dit liv.

DU SKABER DIN VERDEN

Den nye eksklusive adidas LEGO®️-kollektion er skabt til leg. Kollektionen har farverige design, der ligner dine yndlingsbrikker, og kan være startpunktet for at rekonstruere verden omkring dig. Alle styles er designet til at inspirere dig til nye, legesyge idéer. Og det er let at vælge din måde at lege på: Først vælger du outfittet, du godt kan lide, ved at mikse og matche. Derefter er vejen åben for at udfordre det ukendte, og omforme hvad andre omkring dig tænker. Så let er det at komme i gang.

KREATIVITET I ALLE STØRRELSER

Den nye adidas LEGO®️-kollektion gør det let for alle at lege – og husk, du aldrig er for ung til at skabe din egen verden. Denne kollektion åbner legens verden endnu mere op for børn, babyer og unge creators med det store udvalg af sko og tøj. Vælg deres yndlingsfarver, og kom i gang med at bygge deres outfit. Kollektionen er unisex, så det er let for alle at vælge deres look og lege. Så nu er det til dig: Er du klar til at skabe deres verden?