Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Kvinder Tasker

 
[278]
1 / 6
Side:af 6

Tasker til kvinder

Som nogle af de vigtigste accessories i en kvindes garderobe er tasker kun at sammenligne med behovet for en eklektisk skosamling. De er muligvis de eneste accessories, der både kan skabe og fuldende et outfit. Og deres praktiske funktion overgås ikke af noget andet.

Find den perfekte taske

Dametasker er en vigtig accessory. At vælge den rette er både et fashion statement og en praktisk måde at opbevare dine ting på - fordi der er grænser for hvor meget, der kan være i din bukselomme. Uanset om du er på vej på stranden eller picnic, i skole eller på arbejde, væk hele dagen eller natten, på shopping eller weekendtur - den rette taske gør din oplevelse så meget bedre.

Sportstasker

Uanset om du træner eller skal på tur med pigerne, har du plads til det hele med den nyeste kollektion af adidas sportstasker til kvinder. Med store rum indeni og praktiske justerbare skulderremme er de behagelige at bære og har plads til alle dine ting med masser af ekstra rum. Fås i et stort udvalg af farver og modeller, så din næste rejse bliver perfekt med vores nyeste kollektion af adidas sportstasker til kvinder.

Skuldertasker

Perfekt til stranden, storbyferier, shopping og hverdagsærinder - en skuldertaske er funktionel og giver dig masser af stil. Med masser af plads og et praktisk design. De er lige det, du har brug for til anledningen. Match din stil med den seneste kollektion af adidas skuldertasker til kvinder.

Rygsække

Det ultimative i tasker. Vores kollektion af rygsække til kvinder er nemme at bære, stilfulde og gør enhver rejse til en fornøjelse. Tag på arbejde med selvtillid med vores kollektion af rygsække, der har et sikkert laptop-rum. Gå i skole med stil med det seneste design fremstillet med de højeste standarder. Eller tag på en lang weekendtur med store rum og praktiske lommer til alle dine ting. Og med climacool®-teknologi i udvalgte modeller, holder du dig afkølet og tør, når temperaturen stiger. Oplev de fede farver og modeller i vores nyeste kollektion af adidas tasker til kvinder.

Alt andet (andre tasker)

Naturligvis er ikke to anledninger ens. Så hvorfor skulle tasker være det? Kollektionen af adidas tasker til kvinder indeholder også overraskende modeller, der passer til din livsstil. Fra kompakte bæltetasker til løbebælter og sportsinspirerede clutchmodeller: se udvalget i adidas taskekollektion til kvinder.

Designertasker til kvinder

Opgrader din stil med designer-looks og topkvalitet. Oplev den seneste kollektion af adidas by Stella McCartney-tasker. I et miks af sæsonbetonede farver og de seneste modeller kommer de som modeorienterede tasker, træningstasker, rygsække, små tasker, store tasker og alle klassikerne ind i mellem.