Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Løbesko til damer

 
[192]
1 / 4
Side:af 4

Løbesko til kvinder

Løb er uden tvivl den bedste konditionstræning, man kan lave. Det holder dig ikke bare i form ved at tone din krop og opbygge din udholdenhed, det får dig også til at bruge mere tid udendørs - så du får renset din krop med frisk luft og naturligt lys. Og når det kommer til løb for kvinder, ved adidas, hvor vigtigt det er at have de rigtige sko, der gør, at du løber længere og oftere.

Find de bedste løbesko til kvinder

 • 1. Hvordan man vælger de bedste løbesko til kvinder. For det første er det vigtigt at overveje, hvilket underlag du løber på. Forskellen mellem asfalt, stadion og trail bestemmer, hvilket greb og hvilken støddæmpning du har brug for. Hvor ofte du løber og hvilken type løb, du dyrker, er også meget vigtige faktorer. Spørg dig selv: træner du til et maraton? Deltager i løbekonkurrencer? Eller er du motionist, der løber en gang om ugen?
 • 2. For det andet anbefaler vi, at du får lavet en professionel evaluering af dine fødder for at se om du løber med underpronation, overpronation eller neutralt. Så det kan være vigtigt at vælge stabilitetsløbesko til kvinder eller løbesko til overpronation, hvis dine fødder har brug for det.
 • 3. Før du løber i dine nye løbesko til kvinder, er det også vigtigt at gå i dem i et par dage før. Og når du prøver dem på, kan du overveje at gå en halv størrelse op, fordi dine fødder udvider sig, når du dyrker sport.
 • 4. Og selvom du elsker dine nye adidas løbesko, bør du ikke bruge det samme par alt for længe. De skal se nye ud i lang tid, men almindelige løbesko bør kun anvendes op til 400 til 600 km. Og hvis du løber ofte, bør du have flere par at veksle mellem for at undgå skader.
 • Løb på asfalt

  Veje og stier er det mest almindelige sted for løbere at træne på. Med glat, jævnt underlag og uendelige distancer er det det letteste sted at løbe. Udvalget af adidas løbesko til kvinder til asfalt giver den rette støtte til netop denne type underlag med nok greb til at klare al slags vejr.

  Stadionløb

  Det er her, det bliver seriøst. Stadionløbesko er skabt til én ting og kun én ting. Fart. Og med den rette fart vil vores udvalg af adidas løbesko til kvinder hjælpe dig med at slå dine rekorder og sikre, at du ikke bliver skadet. Med en vægt på ca. 200g er de superlette, hvilket betyder, at du kan løbe hurtigt uden at blive tynget ned.

  Trail-løb

  Der er intet bedre end at udforske det ukendte til fods, og det er præcist det, vores kollektion af adidas trail-løbesko til kvinder hjælper dig med at gøre. Med trail-specifikke funktioner inklusive greb til alt terræn, ekstra beskyttelse og overdele skabt til formålet, er du i stand til at løbe gennem ujævne, skarpe, glatte overflader - selv gennem vandløb. Se efter modeller med GORE-TEX®, der har vandtæt og åndbart for.

  Løb på løbebånd

  Nogle gange bliver vi nødt til at vælge løbebåndet for at få vores daglige løbetur. Det kan være på grund af vejret, tidspunktet på dagen, eller bare fordi, det er nemmest. Uanset hvor langt du løber, er vores adidas løbesko til kvinder til løbebånd skabt til at hjælpe dig med at nå længere distancer med mindre slid.