alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Sports-bh'er med let støtte

 
[63]
1 / 2
Side:af 2

Personlig tilpasning iført adidas sports-bh’er med let støtte

Ikke alle former for træning bør foregå i hastigt tempo. Til de dybe stræk på yogamåtten, de tunge vægtløft i fitnesscentret eller til de intense mavebøjninger på Pilates-bolden. Til hverdagen og vejen. Her hjælper vi dig på vej med sømløse sports-bh’er med let støtte og tilpassende kompressionsformer, som omslutter og løfter op. Strækbar Primeknit leverer en sublimt og støttende pasform takket være de sømløse og banebrydende konstruktioner. Justerbare stropper og specialdesignede rygstykker tager højde for dine unikke former og gør det muligt at tilpasse din sports bh’s støtte, så pasformen er i top. Udtagelige indlæg øger muligheden for tilpasning. Ny komfort tilsat din sport, så intet holder dig tilbage.

Hånd om miljø og komfort i en sports bh lav støtte

Ventilering og fugtabsorberende AEROREADY i adidas sports-bh’er med let støtte gør, at du kan træne igennem uden at skulle bekymre dig om svedgener. Lad huden ånde med åndbart mesh og nyd komforten fra det bløde, strækbare materiale, der smyger sig om din krop. Den perfekte kombination af elastan, nylon og genanvendt polyester lader dig bevæge dig frit i en sports-bh med begrænset støtte, der bakker op om miljøet og de bæredygtige initiativer. De genanvendte materialer reducerer ressourceforbruget og minimerer udledninger.

Dit personlige image styrket med specialdesignede modeller

Din person og udtryk styrkes via den unikke grafik og iøjnefaldende detaljer. Fra det farverige til det neutrale. Fra det rå til det feminine. Bring kant til din person iført sports-bh’er med let støtte, der favner et urbant og sporty look. De velkendte 3-Stripes på siden lader ingen i tvivl, når du kaster dig over din næste solhilsen i yogacentret. Bevar fuld fokus på din sport, og lad os tage os af resten med de specialdesignede sports-bh’er med begrænset støtte, som på én og samme tid favner tidens ånd og sprænger rammerne for mode.