alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kvinder · Grå · NMD

 
[8]

Grå NMD til kvinder, som ikke er bange for at være fremme i skoene

I dine grå NMD til kvinder kan du gå gaderne tynde, danse natten væk eller droppe cyklen og nyd byens pulserende liv i stedet. NMD sneakers tager deres inspiration fra outdoor-skoen og giver dig det allerbedste fra vores arkiver med et moderne twist. Du får sko med et stilrent design, som ikke går på kompromis med kvalitet eller komfort. Du får et sæt tro følgesvende, som vil være med dig mange kilometer ud i fremtiden. Det grå design byder på en kamæleon af en sko, som passer til mange af dine outfits. Hvad end du trækker i sommerkjolen, dine yndlingsjeans eller dit allermest komfortable adidas tracksuit til søndagens brunchaftale, så vil du ikke gå galt i byen med denne stilrene, grå version.

Lad dine fødder blive omfavnet af grå NMD til kvinder

Den tætsiddende pasform, som NMD modellerne giver, omfavner dine fødder. Den markante Boost-mellemsål sender energien tilbage, så du kan danse endnu længere. Du får suveræn returenerg. Ydersålen i gummi giver solidt greb på storbyens varierende underflader. De grå NMD til kvinder har været en favorit, siden de kom på gaden. Det er tydeligt, at tid ikke er det eneste, som skaber legender. De lækre 80'er-detaljer og den karakteristiske silhuet fungerer i den grad som blikfang på gaden – også selvom de er i en stilren og diskret grå variant. Det iøjefaldende hæltræk og indsatser i hælen giver dig en spændstig og stødabsorberende mellemsål, som støtter dig hele dagen. Disse indsatser er med til at give din speakers rendyrket NMD-stil. Foren den afslappede streetwear-stil med vores førende teknologier og tag dagen med støddæmpende komfort og en absolut strømlinet stil. Lad intet stoppe dig, men gør som du vil. Nu har du skoene til det.