Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas Kvinder Bukser

 
[175]
1 / 4
Side:af 4

SPRING MED PÅ ATHLEISURE-TRENDEN MED ET PAR LÆKRE ADIDAS BUKSER

I 80’erne og 90’erne var joggingbukser og joggingtøj højeste mode, og nu er denne bløde og behagelige trend heldigvis tilbage på hylderne. Hos adidas finder du et stort udvalg af træningsbukser, trackpants og joggingbukser, der giver dig et urbant og sporty look og samtidig forkæler dig med maksimal komfort og velvære takket være den afslappede pasform og det bløde materialevalg.
De farvestrålende 90’ere
Er du fan af intense farvekombinationer og retro-inspireret mode? Så vil du elske den nye serie af afslappede bukser fra adidas, der hylder 90’ernes pangfarvede fritidssæt med vævede nylonmaterialer, klassiske striber langs buksebenet og tidstypiske kontrastfarvekombinationer som lilla og pink. Selvsagt finder du også matchende træningsjakker til bukserne, så du kan køre det ikoniske fritidssæt-look fra top til tå. 90’ernes arv er ligeledes tydelig i de frække breakaway-bukser med trykknapper på forsiden, der har lånt deres design fra basketballspillernes foretrukne opvarmningsbukser i 90’erne, her dog i en feminin udgave i pink.
De cool 00’ere
80’erne og 90’erne var ikke de eneste spændende årtier rent modemæssigt, så hvorfor ikke hylde 00’erne med vores iøjnefaldende Deconstructed træningsbukser af den himmelstræbende designkomet Daniëlle Cathari? Disse unikke adidas bukser består af tonede stofstykker med trykknapdetaljer, der givet bukserne deres tidstypiske, dekonstruerede look. Fås i fem forskellige pangfarver for maksimalt blikfang.
Tilbage til nutiden
Selvsagt finder du også et bredt udvalg af helt klassiske adidas træningsbukser i mange forskellige materialer, farver og snit. Fra stadiumbukser i blødt bomuld og træningsbukser i fleece til sporty golfbukser, tennisbukser, adidas Firebird bukser og alt derimellem.

Uanset hvilken slags adidas bukser du vælger, signaliserer du aktiv livsstil og tilbagelænet coolness.

Opdage Mere: