alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Badetøj til kvinder

 
[92]

ADIDAS SH3.RO. SVØM PÅ DIN MÅDE.

Du er unik. Det burde dit badetøj også være. Det er derfor, vi hos adidas har designet adiads SH3.ro-badetøjskollektionen, der har badetøj med velsiddende design, behagelig støtte og justerbare stropper, så du kan tilpasse pasformen, som du vil.

"Jeg er stærk lige som jeg er, hvordan det end ser ud."

Jada Sezer

1 / 2
Side:af 2

Hop ud i bølgen blå med det rette badetøj til kvinder

Når dagene bliver længere og solen er mere fremme, er noget af det skønneste at tage et smut på stranden. Der kan bades, man kan sole sig, der kan bygges sandslotte, spises is, man kan gå dejlige ture i vandkanten og meget mere. Alt sammen kan nydes i løbet af sommeren med badetøj til kvinder, så du er velklædt og forberedt på at tage springet i vandet eller bare dase i solen. Det kan også være du mest er til at bade indendørs i en svømmehal eller badeland, der fungerer dette badetøj til kvinder bestemt også. Hvem har ikke drømt om at kunne glide igennem vandet og boltre sig som en fisk, det er næsten muligt at frembringe denne særlige følelse med nogle af de nærmest kropsskårne badedragter fra adidas. Badetøj til kvinder sidder tæt til kroppen, kan fremhæve formerne og samtidig give dig en sikkerhed og komfort, så du frit kan svømme og dykke i vandet som en anden fisk.

Find lækkert badetøj til damer og bliv klar til badesæsonen

Hvad enten du er mest til at bade i det åbne hav ved stranden, eller er mere til at bade i swimmingpools og svømmehaller, så gælder det om at have det rette dame-badetøj. Med det store udvalg hos adidas, er det muligt at kombinere det lige præcis som du ønsker det. Det kan være en badedragt eller en bikini. Nogle er letvægtsmodeller mens andre er svedtransporterende. Og hvadenten du ønsker en højtaljet eller lavtaljet udgave, kan du finde lige præcis det badetøj til kvinder som du ønsker, i den farve du gerne vil have. Nogle udgaver giver et sporty og atletisk look, mens andre har mere klassiske former. Fælles for alle modellerne er det dog, at de kan sammensættes præcis som du vil, og gør dig 100% klar til badesæsonen.