alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Knopper

 
[6]

Sublimt fit og boldkontrol med støttende knopper fra adidas

Giv modstanderen kamp til stregen med et par anatomisk designede knopper til kunstgræs eller grus. Placer bolden solidt i målet med forbedret boldkontrol forårsaget af syntetiske overdele, der omfavner foden og efterlader dig med en sublim og støttende pasform. Støvlen komplimenterer og går i ét med din fod via det sok-lignende fit. Aftagelige og udskiftlige knopper samt ydersål i TPU til den dedikerede spiller, der foretrækker at besejre modstanderen med et ekstra godt greb på de grønne plæner. Stabilt fodfæste leveret af de kraftige skrueknopper. Nye mængder af komfort og bløde fornemmelser med overdele i fuldnarvede læder. Tag hånd om krop og led, når der skrues op for tempoet i de afgørende kampe. EVA-indersål absorberer stød fra hvert et skridt, mens den formstøbte mellemsål forkæler med et sublimt fit. Forøget mobilitet og støtte med fleksibel båndkonstruktion går i hånd i hånd med de vigtige driblinger. Slut med at tøve. Dominer dit spil, og tag det til nye og hidtil usete højder.

Statuer et eksempel via farverige eller klassiske fodboldknopper

Til den ugentlige træning, de afgørende stunder eller de venskabelige kampe. Ude, inde, grus, kunstgræs eller plæne. Få en loyal makker, der bakker op om dig og dit spil uanset hvad og hvilket underlag, du kaster dig over. Suppler din spilledragt med et par iøjnefaldende adidas knopper i farverige eller strømlinede designs. Intense farvekombinationer tiltrækker opmærksomhed, mens simple farver leverer et klassisk look med et strejf af hårdfør kant. Fortæl din modstander, at du tager dit spil seriøst med knopper tilsat legendariske 3-Stripes. I adskillige årtier har adidas været go to leverandøren af performance-udstyr til atleter og sportsudøvere på alle niveauer. Dyrk det professionelle look med et par skelsættende fodboldknopper, der tager din sport alvorligt og bringer nye dimensioner til dit spil.