alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

KARLIE KLOSS MAKING STRIDES

 
[26]

adidas x Karlie Kloss-kollektionen er skabt til at passe ind i hverdagens mange forskellige aspekter – arbejde, træning, afslapning.

GØR FREMSKRIDT MED KARLIE KLOSS ADIDAS

At holde sig aktiv gør det lettere at gøre fremskridt i alle aspekter af dit liv. adidas x Karlie Kloss-kollektionen er designet til at give dig friheden, du har brug for, til selvsikkert at møde dagens udfordringer. Karlie Kloss er som supermodel og iværksætter passioneret omkring at have og opildne andre til at have en stærk krop og et stærkt sind, da det hjælper med at opnå de mål, man sætter for sig. Og som grundlægger af "Kode with Klossy", gratis kodeundervisning for piger i 13-18-års alderen, er hun også passioneret omkring at være en mentor for unge kvinder og give fremtidens iværksættere det mindset med sig.

INSPIRATION TIL DIN TRÆNING, INSPIRATION TIL DIN STIL

adidas x Karlie Kloss-kollektionen inkluderer et udvalg af forbedrede musthaves skabt til at passe ind i hverdagens mange forskellige aspekter – arbejde, træning, afslapning. Kollektionen starter med essentielle bh'er og tights efterfulgt af forskellige slags layers, der allesammen går efter at opfylde behovet for de elskede styles foretrukket af mange kvinder. Paletten af energiske orange nuancer og de dybe blå og sorte udgør stærke statements, der er designet til kvinder med ambitioner i livet. AEROREADY er et præstationsstærkt materiale, der støtter dig, hvor du har brug for det, så du føler dig stærk til dit halvmaraton, din yogatime eller bare dagligdagens mange gøremål, mens de miljøvenlige materialer er blevet brugt for at sikre kollektionen har et blidere aftryk på miljøet omkring os.

KVINDERS KRÆFTER

Kampagnens billeder blev taget af kunstneren, fotografen og sociale debattør Shaniqwa Jarvis. Karlie står i billederne ved siden af to af fremtidens inspirerende ildsjæle, nemlig Alexis Williams og Elysha Ang. En kollektion og kamapgne skabt af en formidabel gruppe af kvinder, som også er designet til at styrke dem, der gør fremskridt i verden.