alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Kamanda

 
[2]
Pris
576 kr. - 715 kr.
576715

adidas Kamanda: Edgy sneakers som forbinder klassiske looks med moderne vibes

Det, som engang var et eksperiment, er nu blevet er statement på gaden. Inspireret af den aflange facon kendt fra fodbold og løbesko, giver de dig et aerodymanisk feel, uovertruffen pasform, men med den velkendte street style edge fra den klassiske sneaker. adidas Kamanda giver dig den perfekte blanding af innovation og tidsløshed. Sålen i gummi giver stærkt greb på alle overfalder, samt en iøjenfaldende tekstur, som giver kant og sikkerhed i alle dine gøremål.

Gør dine sneakers til et statement piece med adidas Kamanda

Kamanda kommer i flere forskellige materialer. Fra slidstærkt polyester, til klassisk læder og ballistisk nylontop. De flade snørebånd inviterer til kreativitet, du kan binde dem, så de passer perfekt til dit look. Versionerne i nubuck giver samme følelse og look som ruskind, men er mere slidstærkt og skaber derfor en sko, som du kan nyde længere. For ekstra komfort og funktionalitet giver OrthoLite® sålene dig følelsen af, at gå på skyerne. Alle de forskellige materialer er dynamiske og bevæger sig med dine fødder og ankler. De er exceptionelt komfortable og bliver dine fødders nye, bedste venner. De træ rækker ventilationshuller på siderne er repræsentative for adidas klassiske 3-Stripes og bidragerr til følelsen af, at bære et stykke modehistorie på fødderne.

Sporty look fra top til tå

Som med meget adidas Originals, er Kamanda skabt til den aktive livsstil. Til dig, som ønsker bevægelighed og et sporty edge hele dagen. Som flere af adidas sneakers, har adidas Kamanda en genkendelig geometrisk sål og aflangt, smooth look. De passer perfekt til det klassiske adidas trace suit eller sammen med hverdagsgarderoben. Sæt dem sammen med dine favorit jeans og mest komfortable hættetrøje. Så er du klar til, at møde alle dagens udfordringer med uovertruffet komfort og skudtæt street style coolness.