alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

IMPOSSIBLE IS NOTHING

Vi ser det mulige, hvor andre kun ser det umulige.

VI TROR PÅ, AT SPORT HAR KRAFTEN TIL AT ÆNDRE LIV. VED AT STRÆBE EFTER AT UDVIDE GRÆNSERNE FOR, HVAD DER ER MENNESKELIG MULIGT, FOR AT INKLUDERE OG FORENE ALLE MENNESKER I SPORTENS VERDEN. OG FOR AT SKABE EN MERE BÆREDYGTIG ÉN AF SLAGSEN.

GØR EN ENDE PÅ PLASTIKAFFALD

Vi så mulighederne i, at det bedste for atleten må være bedre for planeten. Så vi laver produkter med genanvendte materialer. Produkter skabt til at blive genskabt. Produkter lavet med naturen. Så alle mennesker kan se mulighederne for at gøre noget for at sætte en stopper for plastikaffald. Indtalt af Henry Golding.

ALLBIRDS

Vi så mulighederne i at konkurrenter blev samarbejdspartnere, så vi kunne dele idéer og ressourcer og bevise at et hold kan skabe et fodaftryk, der passer til planeten. Mulighederne for at hjælpe os med at blive CO2-neutrale. Indtalt af Finn Wolfhard.

CYRILL GUTSCH

Cyrill havde en vision om at redde havene. Han så mulighederne i en enkel idé om at gøre plastikaffald til produkter, — og at vi sammen kan inspirere en generation til at bevare og beskytte planeten.

VI ER REBELSKE OPTIMISTER DREVET AF AT SKABE EN BEDRE FREMTID SAMMEN. VI SER DET MULIGE, HVOR ANDRE KUN SER DET UMULIGE.