alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvid · NMD R1

 
[29]

Hvide NMD R1 - Vintage bliver aldrig umoderne

Visse retro silhuetter bliver ved med at være på mode. Vi bringer dig oldschool æstetik med de nyeste teknologier, så du kan være tro mod den sporty vintagestil uden at gå glip af glæderne ved vores moderne teknologier. adidas hvide NMD R1 er et godt eksempel på denne syntese mellem ny og retro. Den klassiske hvide farve og skarpe 80'er-silhuet gør nærmest denne sneaker ikonisk. Mange af vores sneakers havde i 80'erne color-blocked EVA-mellemsåle, og midtersålen på vores nye NMD R1 hylder vores arkiver fra 80'erne og holder fast i den historiske silhuet. Denne sko har ingen aftagelige indlæg. I stedet er der åndbare huller i bunden af sålen, som lader foden opleve den fænomenale Boost-skum under den. Ydersålen er bredere end andre performancesko, som giver stabilitet og en mere 'rigid' form.

Hvide NMD R1 - Optimal retur-energi til den urbane eventyrer

Du ved det måske allerede, men NMD står for Nomade, fordi de er lavet til dig, så tager på eventyr til fods. Dig, som elsker at rejse og udforske verden omkring dig og gå veje, som andre ikke har taget før dig. Denne sko har stabiliserede skum og beskyttede ydersål samt en mellemsål med formstøbte EVA-indsatser og en soklignende konstruktion, som omfavner foden og giver ekstra støtte til dine ankler. Denne klassiske livsstils-sneaker er skabt til hverdagsbrug, hvor det rene hvide design giver dig en sko, som kan passe til store dele af din hverdagsgarderobe. Det er en utroligt komfortabel sko, og EVA-skummet på begge sider er der ikke bare for lookets skyld. Den sidder sammen under hælen og skaber en stabiliserende skål. De hvide NMD R1 sneakers fra adidas er desuden forsynet blødt mesh udenpå og indeni, hvilket giver en sko som, trods dens mere rigide form, tilpasser sig din fod og lader den ånde.