alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvide løbeshorts

 
[3]
Kvinder Løb Hvid Marathon 20 Celebration shortsKvinder Løb Hvid Marathon 20 Celebration shorts

Marathon 20 Celebration shorts

Kvinder Løb

De klassiske hvide løbeshorts i smart design

Hvide shorts er ikke bare hvide. Det handler om kontrast, snit, design og stil samt masser af andet, hvis du går efter hvide løbeshorts. Reflektering er et af de små elementer, der kan medvirke til at øge din sikkerhed, når du er ude og løbe, ud over at hvidt i sig selv er godt synligt i et par forlygter. Shortsene her er generelt også fremstillet i genanvendte materialer, så belastningen på vores fælles natur og ressourcer nedsættes uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Således er de stadig lette, åndbare og oftest også fugtabsorberende, så du kan løbe med ro i sindet for både miljøet, din egen præstation og din hud.

Komfort og materialer sikrer, at du kan yde

Disse hvide løbeshorts er fremstillet, så du får mest mulig komfort og dermed kan fokusere på din egen ydelse. De er skabt, så du får størst mulig bevægefrihed, samtidig med at din hud i videst mulige omfang holdes tør og behagelig. Åndbarhed hjælper også med at køle din krop, så du kan yde bedre. Materialesammensætningerne er altid nøje udvalgt med henblik på at skabe komfort, sikkerhed og i det hele taget understøtte dig bedst muligt i din træning.

Vi kender alle bagsiden af medaljen, så slå den fra start

Hvide løbeshorts hører jo definitivt til noget af det, du bør være meget påpasselig med at vaske sammen med andre farver. Det er jo nærmest klassikeren, at der lige sniger sig en rød strømpe eller andet med. Det ødelægger selvfølgelig ikke dine shorts som sådan, men det var måske ikke det designudtryk, du oprindeligt havde tænkt dig. Tænk også på, at den svedabsorberende eller fugttransporterende funktion kræver, at du ikke bruger skyllemiddel, når du vasker dine shorts. Ligesom med håndklæder og andet så nedsætter skyllemidlet den fugtsugende evne, og det ville være drøn ærgerligt, at det skulle ske med dine nye shorts.