Skal jeg oprette en konto for at kunne købe i jeres online shop?

Sidst Opdateret: 5/29/19

Du behøver ikke have en konto for at kunne lægge en ordre. Men du sparer tid, når du går til kassen, da den sikkert gemmer dine adresse- og betalingsoplysninger til fremtidige køb.  Det er dog ikke nødvendigt, hvis du bare vil lægge en ordre.

adidas app:

Du skal lave en konto for at købe produkter via adidas-app'en. Det bliver lettere og hurtigere at købe produkter i fremtiden, da din adresse og betalingsinformation bliver sikkert gemt til næste gang, du skal shoppe.