Kan jeg forudbestille eller reservere en vare?

Sidst Opdateret: 5/29/19

Online Shop
Hvis du ønsker at købe et produkt via adidas' online shop, der endnu ikke er tilgængeligt, så kan det være muligt at forudbestille det. Det forudbestilte produkt vil blive sendt til dig, så snart det er lanceret, og du vil ikke blive opkrævet betaling, før varen er afsendt.

Hvis et produkt fra vores online shop kan forudbestilles, vil du se et grønt mærke på produktbilledet med teksten 'FORUDBESTIL'. Tilføj varen til din kurv, og fortsæt til betaling som normalt. Når produktet er blevet afsendt, vil du modtage en e-mailbekræftelse med tracking-nummeret og et link til at følge ordren.

Få de mest populære adidas-lanceringer med adidas app
Med adidas Confirmed app'en kan du tilmelde dig eksklusive sneaker-lanceringer og forsøge at reservere dit nye par hos en udvalgt adidas-butik. Hvis du er heldig og reserverer et par, skal du bare besøge butikken for at hente dem.

Reservér online eller hent i en butik 
Du kan reservere udvalgte produkter med Click & Collect-servicen via vores online-shop og hente dem fra en adidas-butik i nærheden af dig. Det betyder, at du kan prøve produktet, før du køber det! Du kan bare bestille online og vælge at hente i din foretrukne butik.  
 

Var denne artikel behjælpelig?

Ja / Nej

Hvor er min ordre?

Log ind eller brug Guest Tracker for hurtigt at spore din ordre, starte en returnering, annullere ordrer og tjekke status på en returnering.

Kan du stadig ikke finde dit svar?

SPØRG VORES KUNDESERVICE

mandag til fredag 8:00 – 18:00