Jeg kan ikke komme ind på min Runtastic- og/eller adidas-konto. Hvad skal jeg gøre?

Sidst Opdateret: 10/16/19
Hvis du ikke kan logge ind, så er det måske fordi, du kun har brug for ét sæt login-info til alle adidas-platforme. Kig i din indboks (og Spam) efter en mail, der opdaterer dig om hvilken information, du skal bruge. Hvis du ikke kan finde den mail, så prøv at logge ind med din adidas- eller Runtastic-konto. Én af dem burde virke.

Få mere at vide her .