Hvordan nulstiller jeg kodeordet til min konto?

Sidst Opdateret: 5/29/19
Det er let at nulstille dit password. Først går du ind på din kontos loginside. Vælg ‚Glemt dit kodeord‘ og indtast e-mailadressen som du bruger til at logge ind på din konto. Vælg 'Submit' så sender vi en bekræftelse på at du kan nulstille dit kodeord med det samme.

Når du får e-mailen, åbner du den bare og vælger 'Confirm' Indtast et nyt kodeord og afslut med at vælge 'Apply'.

Sådan! Du har et nyt kodeord. Vi sender dig en e-mail for at bekræfte ændringen.