Hvordan kan jeg stoppe med at modtage nyhedsbreve eller andre marketing-e-mails?

Sidst Opdateret: 5/29/19
Du kan afmelde nyhedsbreve ved at justere dine præferencer under dine kontoindstillinger. Eller du kan afmelde direkte i marketing e-mails.

Sådan

Konto
  1. Log in på din konto.
  2. Gå til 'Dine indstillinger'.
  3. Opdater dine indstillinger og vælg 'Gem'.

E-mail
  1. Vælg ‘Afmeld’ i bunden af nyhedsbrevet eller den marketinge-mail, du gerne vil afmelde.
  2. Sæt flueben i bekræftelsesboksen for at afmelde.
  3. Vælg ‘Opdater Indstillinger’.
Så vil nyhedsbrevet eller marketinge-mailen blive afmeldt. Det kan tage op til en uge inden dit ønske bliver behandlet, så måske vil du modtage nyhedsbreve eller marketinge-mails i ugen efter du har afmeldt.

adidas app

Push-notifikationer
  1. Gå til din profil via navigationen nederst i app'en.
  2. Derfra kan du gå til ‘Indstillinger’.
  3. Herfra kan du slå push-notifikationer fra.
Alternativt kan du også blokere push-notifikationer i Indstillinger på din iOS eller Android-telefon.