Hvordan administrerer jeg indholdet i min indkøbskurv?

Sidst Opdateret: 5/29/19

Gå til ikonet for indkøbskurven i det øverste højre hjørne på hvilken som helst side. Herfra kan du administrere indholdet i din indkøbskurv.

• For at ændre størrelse for et produkt skal du klikke på ‘Rediger’ under det pågældende product.
  • For at slette et produkt skal du klikke på ‘Slet’ under det pågældende produkt.
  • For at ændre antallet for et produkt skal du klikke på feltet med antal og vælge det antal, du ønsker at bastille.