Hvordan ændrer jeg mine kontoindstillinger?

Sidst Opdateret: 5/29/19
Log in på din konto for at ændre dine kontoindstillinger.

Du kan ændre dit pasord eller din e-mailadresse ved at gå ind under ‘Login-detaljer’ under ‘Personlige oplysninger’.

Du kan ændre dine adresseoplysninger eller dit telefonnummer under ‘Adressebog’ under ‘Kontooplysninger’.

Når du ændrer dit pasord, modtager du en e-mail som bekræfter, at du har lavet et nyt pasord til din konto.

adidas app
Du kan ændre kontoindstillinger (såsom adresse- og kontaktinformation) via navigationen nederst i app'en. Vælg bare Konto under dit navn og find det, du vil ændre.