3 stribet badetøjs tilbagekaldelse information

Sidst Opdateret: 10/17/18

adidas annoncerede en frivillig tilbagekalding af badetøj til børn fra Infinitex 3-Stripe-serien. Det anbefales stærkt at børnene til og med 14 år slutter at bruge tilbagekaldte produkter med det samme. Berørte varer kan returneres til adidas eller authoriserede forhandlere hvor de blev købt og man vil modtage en fuld refundering.
 

adidas har for nylig modtaget beskeder fra kunderne som viser at stribene på badetøjet kommer af mens man putter tøjet i vandet. En efterfølgende undersøgelse har vist at brug af de varer kan resultere i en potenciel sikkerhedsrisiko for børn, fordi stribende kan side fast på foskelige genstander eller andre børn inde i eller udenfor vandet og blive inviklet hvilket kan føre til nogle skader. Ingen skader har sket endnu.
 

For at fine ud om dine varer er inkluderet i dette, venligst besøg : PDF


 

Hvordan returnerer jeg mine Infinitex 3 Stripes produkter?
 

adidas retail store køb
Hvis du har købt varene i en adidas butik, du kan returnere den hos hvilken som helst adidas butik og få dine penge tilbage. Ingen købsbevis (kvittering) er nødvendig.
 

adidas authoriseret forhandler
Hvis du har købt varene hos en authoriseret adidas forhandler, venligst returner dem i den samme butik for at få dine penge tilbage. Ingen købsbevis (kvittering) er nødvendig.
 

adidas online køb
Hvis du har købt varene online via adidas.dk, kontakt os venligst for at modtage dine returdokumenter og at sende dem retur for at få dine penge tilbage. Ingen købsbevis (kvittering) er nødvendig.

Var denne artikel behjælpelig?

Ja / Nej

Hvor er min ordre?

Log ind eller brug Guest Tracker for hurtigt at spore din ordre, starte en returnering, annullere ordrer og tjekke status på en returnering.

Kan du stadig ikke finde dit svar?

SPØRG VORES KUNDESERVICE

mandag til fredag 8:00 – 18:00