Brug af vores side

Vores side har forskellige funktioner, der gør din online-shopping mere behagelig og effektiv. Dette inkluderer en kraftfuld søgemaskine på siden, en butiksfinder og en smart "send til en ven"-funktion

Kasse

Ved kassen er det supernemt at færdiggøre din ordre og afslutte dit online-køb. Hvis du allerede har registreret din e-mailadresse hos adidas eller oprettet en konto i vores butik før, kan du benytte din e-mailadresse til at logge ind. Ellers kan du gå til kassen som gæst eller oprette en konto. Med en konto får du adgang til smarte funktioner, såsom adressebogen og din personlige ordrehistorik.

 

De første to skridt ved kassen er en anmdoning om din leverings- og faktureringsadresse. Hvis din faktureringsadresse er den samme som din leveringsadresse, afkrydser du blot afkrydsningsfeltet, og faktureringsadressen udfyldes automatisk. Hvis du har gemt en adresse ved tidligere køb, kan du også benytte adressebogen til at vælge den.

 

Næste skridt er betalingsinformation. Du kan enten betale med hæve- eller kreditkort. Ved at indtaste alle dine oplysninger på denne side og klikke fortsæt vil der kun blive trukket penge fra dit kort, såfremt du har bekræftet din ordre på næste side. Vær venligst opmærksom på, at ingen af dine betalingskortoplysninger vil blive gemt i vores system af hensyn til sikkerheden for dine oplysninger.

 

Når du har færdiggjort dine betalingsoplysninger, kommer du til en side med din adidas ordreoversigt. Tjek venligst alle oplysninger på denne side, da det er din sidste chance for at foretage ændringer. Når du har trykket på 'Bekræft ordre', vil din ordre blive behandlet og sendt til lageret. Herefter kan du spore din ordre i din konto.

 

Klik venligst her for at få mere at vide om:

 

Min konto

Profilen er det centrale sted, hvorfra du har adgang til alle dine oplysninger. Det er også muligt at føre en adressebog, specificere en nyhedsbrevstilmelding og se din ordrehistorik.

 

Personlige oplysninger

På denne side kan du ændre din e-mailadresse og dit kodeord. De oplysninger, du indtaster her, bruges sammen med de angivne oplysninger på siden for nyhedsbreve for at kunne sende dig personligt tilpassede opdateringer om produktlanceringer, tilbud mv. Du vil naturligvis kun modtage disse, hvis du har tilmeldt dig dem.

 

Nyhedsbreve

Her kan du tilmelde dig adidas-nyhedsbreve og specificere emner, som du ønsker at holde dig opdateret omkring. Du kan også afmelde dine nyhedsbreve her.

 

Adressebog

I adressebogen har du mulighed for at gemme en adresseliste, som du siden kan bruge til nemmere og hurtigere betaling. Hvis du anfører en adresse som din hjemmeadresse, vil denne blive valgt næste gang, du går til kassen. Når du går til kassen, er det muligt at gemme en adresse i adressebogen til senere brug.

 

Ordrehistorik

Her kan du se alle dine tidligere adidas-ordrer og også spore dine seneste ordrer. Benyt venligst ordresporingsfunktionen for status på ordren.

 

Gemte mi adidas-produkter

Her kan du se de sko, som du tidligere selv har designet med miadidas-værktøjet enten online eller i én af adidasbutikkerne. Du kan vælge at tilføje de gemte sko til din kurv, ændre designet eller sende det til en ven via e-mail.

Søger

Du kan benytte vores søgefunktion på siden i det øverste højre hjørne på hver side for at søge efter produkter.

 

Hvis du ikke kan finde det produkt, du leder efter på shop.adidas.co.dk, kan du benytte vores Butiksfinder til at finde en forhandler i dit område.

 

Vær venligst opmærksom på, at søgefunktionen ikke kan anvendes til at søge på andet end produkter.

Send til en ven

Hvis du finder et særligt adidas-produkt online på shop.adidas.co.dk, som du vil vise til en ven, finder du linket "Send til en ven" på enhver produktside. Alt, du behøver gøre, er at klikke på linket og udfylde e-mailformularen. Indtast din vens navn og e-mailadresse, dit navn og din e-mailadresse og en personlig besked. Når du klikker på "Send", vil din ven modtage en e-mail med din besked og et link til produktet. Du kan sende linket til så mange venner, du vil, og de e-mailadresser, du indtaster, vil ikke blive gemt.

mi adidas-konfigurator

mi adidas-konfiguratoren er så let som at tælle til 3. Når du starter konfiguratoren, vil du blive spurgt om dit køn og størrelse, hvorefter du til venstre kan vælge, hvad først du vil designe. Gå amok i de mange funktioner, materialer og farvekombinationer! Mens du designer, kan du rotere 3D-billedet eller zoome ind for at se dit design fra alle vinkler.

 

Du kan føje produktet til din kurv ved at klikke på afslut-knappen nederst i højre hjørne i programmet. Hvis du ikke er klar til at gå til kassen, kan du også gemme designet ved at klikke på 'gem denne sko'.

 

Vær venligst opmærksom på, at alle computerskærme har forskellige farveindstillinger, og at dette kan indvirke på, hvordan produkterne ser ud på skærmen. Farverne på shop.adidas.co.dk ser muligvis anderledes ud på nettet end på de varer, du har modtaget.

Butiksfinder

shop.adidas.co.dk har det sidste nye og bedste udstyr, som adidas har at tilbyde, men det er umuligt for os at føre alle firmaets produkter. Hvis vi ikke har det, du leder efter på shop.adidas.co.dk, kan du benytte vores Butiksfinder til at finde en forhandler i dit område.