Bestilling

At bestille online er ligeså let som ABC. Hvis du har spørgsmål, håber vi, at du finder svarene her.

Afgivelse af ordre

Det er kun muligt at bestille produkter hos os ved at benytte kassefunktionen på www.adidas.dk/shop. Klik venligst her for at lære, hvordan man gør.

 

Når du har afgivet en ordre hos os, kan du se din seneste ordre i bekræftelses-mailen, som du modtager. Hvis du har gemt dine data og oprettet en konto på www.adidas.dk/shop, kan du se alle dine tidligere ordrer for denne konto.

 

Se din fulde Ordrehistorik ved at klikke på Min kontoog indtaste dit brugernavn og kodeord. Hvis du vil vide, hvorman man opretter en konto, klik her.

Annullering af din ordre

Da vi altid forsøger at behandle alle ordrer så hurtigt som muligt, er det desværre ikke muligt at annullere en ordre, selvom den ikke er sendt afsted. Du kan dog nægte at tage imod pakken eller blot returnere den tilbage til os og hermed få en refundering - Undtagen selv-designede produkter og kun hvis betingelserne i vores returpolitik er opfyldt.

Din leveringsadresse kan ikke ændres efter ordren er lagt.

For fremtidige ordre, kan du kun ændre leverings adressen hvis du opretter en konto med UPS.

Udsalg/ Outlet

På www.adidas.dk/shop kan du også finde produkter fra tidligere sæsoner, som tilbydes til nedsat pris. Disse produkter er af høj kvalitet og ikke anden sortering. Produkter fra tidligere sæsoner kan til enhver tid komme på udsalg/outlet. Rabatkoder gælder ikke udsalgsvarer.

Rabatkoder

Rabatkoder gælder ikke udsalgsvarer. Hvis du returnerer en vare, hvor der har været anvendt en rabatkode, vil rabatkodens værdi ikke blive refunderet. Rabatkoder er kun gyldige inden for en begrænset tidsperiode.