alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Grå · Stan Smith

 
[3]

De grå Stan Smith er en sand klassiker til sneaker-entusiasten

Stan Smith, der er navngivet efter 1960'ernes tennisstjerne, har ikke ændret sig meget, siden den først kom på markedet i 1970'erne. Denne simple sneaker er blevet en sand klassiker med sin underspillede stil og tidløse silhuet. De grå Stan Smith-tennissko ligner stadig originalen med de smukke læderdetaljer, lave profil og rene silhuet. Gennem årene har denne tennissko udviklet sig fra kun at høre til på tennisbanen til at være et must-have i enhver garderobe. Du finder dem i skabet, på gaden, på catwalken og greenen. Alle har forelsket sig i de grå Stan Smith's. De tilbydes i mange farver og kombinationer, men den grå klassiker er gennemgående.

Grå Stan Smiths er et underspillet statement piece

Dette designikon nyder bred appeal hos alt fra hiphop-stjerner til designere og sportsudøvere. Den er både komfortabel og runder dit look af med en skarp stil. Snørelukning, overdel i læder og slidsål i gummi skaber en slank silhuet og en sko, som passer til alle livets store og små begivenheder. Signaturskoen er altså et must på din skohylde. De er ikke bare ikoniske, men totalt komfortable. Den bløde læder-upper giver dig en sko, som former sig efter din fod. Jo længere tid du har dem på, jo mere tilpasser de sig din unikke fod og bevægelsesform. De grå varianter er et sikkert valg, hvis du vil have en hverdagssko, som kan gå til det meste. De giver habitten et afslappet finish og træningsdragten en fuldent afrunding. De grå Stan Smith's fås til både kvinder, mænd og børn. Så hvis du vil give hele familien et afslappet look til familiefesten, kan I matche og udtrykke jeres glæde for sport, aktiv livsstil og bevægelse sammen. De er ikke bare cool, de er også fantastisk behagelige.