alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Grå · Bomberjakker

 
[8]

Grå bomberjakker giver et cool og unikt udseende

Dengang luftvåbnet blev indført var der behov for overtøj, som kunne modstå højderne og de skiftende temperaturer. Deres redning blev bomberjakken. Denne historiske jakke er ikke bare kendt for sine millitære rødder, men også for deres street style coolness. Den grå bomberjakke er nem at mikse og matche med resten af din garderobe. For det mere afdæmpede look, skal du kigge efter nogle af adidas grå bomberjakker i mat look og underskøn bomuld. Gå efter en simpel og klassisk colorblock effekt med konstrasterende Trefoil logo på brystet. Den perfekte længde til enhver bomberjakke er lige ved hoften. Sæt din bomberjakke sammen med basic t-shirts, jeans, lædersneakers eller chinos for et tidløst og klassisk look til alle aldre og køn. Ribkanten ved bund og ærmer giver et cool fit, som er kendetegnet for den klassiske bomberjakke. Dette skaber også en jakke, som beskytter ekstra mod den kolde vind.

Grå bomberjakker til løb, fest og hverdagsstil

Der er noget helt specielt over et matchende sæt - med disse jakker får du nye muligheder på den front. Om du vil krølle dig sammen på sofaen med en god bog eller skal ud med vennerne, så kan du finde et tracksuit med grå bomberjakke som overdel til dig. Selvom det hedder en jakke, har vi lavet dem i forskellige materialer, så du kan få versioner til inden- og underdørs brug. Vores bomberjakker kommer alle med strategisk placerede mesh-paneler, som øger både ventilation og bevægelsesfrihed. De har lynlås hele vejen ned og smarte lommer til hverdagens essentielle småting. Den klassiske bomberjakke har en afslappet stil, som giver dig et afslappet og enkelt udtryk. Vores grå bomberjakker er isolerede for ekstra varme og lavet i 100% vævet polyester og PrimaLoft® isolering for varme, selv i vådt og uregerligt vejr.