adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Golfsko

 
[27]

Golfsko

Dit sving, dit sigte, dit drive afgøres kun af en ting. Din holdning. De rette golfsko vil hjælpe dig med at perfektionere din holdning, så du kan spille dit bedste spil golf nogensinde. At have ekstra stabilitet under dit sving vil give dig den nødvendige præcision til at gøre hvert slag afgørende. Og med perfekt støtte er du i stand til at spille flere runder uden at blive træt.

Find den rette golfsko

Pasform, stil og de vejrforhold du spiller i, er alle vigtige faktorer, når du skal vælge den rette golfsko. Der er en grund til, at golfspillere tager deres fodtøj så seriøst, og det bør du af samme grund også gøre. Med perfekt stabilitet, komfort og en energifyldt følelse kan du spille mere fokuseret med bedre resultater.

Den rette pasform til golfsko

Dette er en af de vigtigste faktorer til et godt spil golf. Mange folk har en fod, der er større end den anden. Sørg altid for at vælge en golfsko, der passer bedst til din største fod. Husk på, at fødder udvider sig i varme og under bevægelse. Golfsko bør sidde tættere midtpå for at give dig øget støtte, når du laver dit sving. Vi anbefaler, at du har et mellemrum på lidt over en cm mellem din storetå og skoens tå.

Golfsko med eller uden pigge

Der er ingen tvivl om, at golfsko med knopper eller pigge giver den ultimative stabilitet på banen. Med strategisk placerede asymmetriske knopper holder de dig i topform, selv når du laver dit mest kraftfulde sving. Med moderne funktionalitet blander golfsko uden pigge god stabilitet med praktisk brugbarhed. Golfspillere kan nu bruge de samme sko fra deres hjem, i bilen, på banen og ind i klubhuset uden at bytte sko en eneste gang. Det er vigtigt at huske på, at selvom de har god stabilitet, giver golfsko med pigge stabilitet i siderne, når man sammenligner.

Vejrbestandige golfsko

Det er ingen hemmelighed, at når du endelig har tid til et ordentligt spil golf, er vejret sjældent på din side. Heldigvis er adidas golfsko skabt med slidstærke vandtætte materialer, så du kan nyde dit spil. Men det stopper ikke der. Med modeller skabt til mere ekstreme vejrforhold, Climacool golfsko og Climaheat golfsko sørger for, at du kan holde en behagelig temperatur til de lange runder.