alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

PLAY CONNECTED

Jacquard™ Tag er drevet af Google og passer ind i GMR-indersålen, hvorfra den kan opfange dine bevægelser på banen. Sync din stats i GMR-appen for at analysere dine evner og dele det med dine venner.

SÅDAN VIRKER GMR

logo

RULE BOTH WORLDS

Forbind din GMR-app med EA SPORTS FIFA Mobile, og før dine fodboldevner ind i gaming-verdenen. Fuldend ugentlige challenges, og brug dine stats i den virkelige verden for at låse p for eksklusive belønninger, dominere leaderboards, opbygge dit Ultimate Team™ og fortjen blæreretten.

FAQ

adidas GMR er en ny måde at spille online — det består af en GMR-indersål og Jacquard-chippen. Du tager chippen, udviklet af Jacquard™ by Google og i stand til at opfange fodboldspecifikke bevægelser, og placerer den i GMR-indersålen. Chippen opfanger, hvad du laver på fodboldbanen, og overfører det til FIFA Mobile-spillet. Det giver dig adgang til eksklusivt indhold, så du kan forøge din Team OVR og blære dig på leaderboardet over challenges.
Alt, du har brug for, er GMR-produktet, en Jacquard-kompatibel mobilenhed og adidas GMR- og EA FIFA Mobile-appsene, som begge to er gratis at downloade
Jacquard-chippen er udstyret med et gyroskop, et accelerometer og en lille processor, der kan køre machine learning direkte på enheden og kan differenciere mellem forskellige fodboldspecifikke bevægelser. Den kan måle antal af spark, skuddets hastighed, løbehastighed og totale distance løbet.
Du skal have en mobiltelefon, der understøtter både adidas GMR-appen og EA FIFA Mobile. Se kravene for brug af disse apps under "Hvilke apps skal jeg have?"
Du kan købe adidas GMR i udvalgte adidas-butikker og på adidas-hjemmesiden på alle markeder, hvor den er tilgængelig. Det gælder: USA, Canada, Japan, Australien, New Zealand, Tyrkiet, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien, Frankrig, Holland, Sverige, Tjekkiet, Polen, Schweiz, Grækenland, Danmark, Portugal, Østrig, Norge, Irland, Belgien, Slovakiet og Finland.