alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

PLAY CONNECTED

GMR-indersålen. Vis dine skills online og offline.

RULE BOTH WORLDS

Afleveringer, sprint, skud, det hele tæller i EA SPORTS FIFA Mobile. Vi er gået sammen med EA SPORTS FIFA Mobile og Jacquard™ by Google om at skabe GMR, en banebrydende indersål med en smart-chip. Læg den i enhver fodboldstøvle, og den vil forbinde dine fysiske fodbold-bedrifter til spillet. Så når du bliver bedre, bliver dit EA SPORTS FIFA Mobile-hold det også. Flyv igennem challenges, få Skill Boosts, forøg din OVR-rating og blær dig på leaderboardet.

EXCLUSIVE: FÅ FAT I DIN 95 DYBALA PLAYER ITEM

Forbind adidas GMR til EA SPORTS FIFA Mobile, og få din eksklusive Paulo Dybala -95- Player Item. Level op, mens du tager imod de ugentlige GMR-udfordringer, og optjent Skill Boosts for at forøge din Team OVR.

Sprint – Altid forrest

GMR måler dine sprint og belønner dig for dem, om det er træning eller kamp.

Hold afleveringerne i gang

Lynende hurtig tiki-taka eller perfekte diagonal-afleveringer. GMR vil logge dine afleveringer, lige meget hvordan du mestrer afleveringsspillet, så du kan få Skill Boosts og højne din OVR.

Skud

Tordenskuddet i krydset eller finessen, der lige kysser stolpen. Sæt støvle og bold bag din ambition, og få en højere OVR-rating og Skill Boosts.

Distance – Løb grønsværen tynd

Vi giver ikke op. Boost din OVR og få Skill Boosts ingame ved at løbe længere end konkurrenterne.

START GMR NU

FAQ

adidas GMR er en ny måde at spille online — det består af en GMR-indersål og Jacquard-chippen. Du tager chippen, udviklet af Jacquard™ by Google og i stand til at opfange fodboldspecifikke bevægelser, og placerer den i GMR-indersålen. Chippen opfanger, hvad du laver på fodboldbanen, og overfører det til FIFA Mobile-spillet. Det giver dig adgang til eksklusivt indhold, så du kan forøge din Team OVR og blære dig på leaderboardet over challenges.
Alt, du har brug for, er GMR-produktet, en Jacquard-kompatibel mobilenhed og adidas GMR- og EA FIFA Mobile-appsene, som begge to er gratis at downloade
Jacquard-chippen er udstyret med et gyroskop, et accelerometer og en lille processor, der kan køre machine learning direkte på enheden og kan differenciere mellem forskellige fodboldspecifikke bevægelser. Den kan måle antal af spark, skuddets hastighed, løbehastighed og totale distance løbet.
Du skal have en mobiltelefon, der understøtter både adidas GMR-appen og EA FIFA Mobile. Se kravene for brug af disse apps under "Hvilke apps skal jeg have?"
Du kan købe adidas GMR i udvalgte adidas-butikker og på adidas-hjemmesiden på alle markeder, hvor den er tilgængelig. Det gælder: USA, Canada, Japan, Australien, New Zealand, Tyrkiet, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien, Frankrig, Holland, Sverige, Tjekkiet, Polen, Schweiz, Grækenland, Danmark, Portugal, Østrig, Norge, Irland, Belgien, Slovakiet og Finland.