alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

VIND OFFLINE OG ONLINE

adidas GMR er drevet af chippen fra Google Jacquard™ og kædet sammen med EA SPORTS™ FIFA Mobile, og det gør dig i stand til at analysere dine fodboldstats fra grønsværen og overføre dem til FIFA Mobile for at låse op for eksklusive belønninger, gennemføre challenges, kæmpe på leaderboardet og forbedre dit hold.

ANALYSÉR OG STYRK DINE FODBOLDSTATS

Du kan altid se, hvor mange gange, du har sparket, din løbefart, totale distance og boldens topfart i adidas GMR-appen, om det er til fodboldtræning eller kamp.

DOMINÉR LEADERBOARDET OG LAV LIGAER

Fodboldaktiviteten opfanget af GMR tæller mod din placering på FIFAs Mobile GMR-leaderboards.

BLIV UDFORDRET OG BLIV BELØNNET FOR DET

GMR i FIFA Mobile laver ugentlige fodboldudfordringer og langsigtede mål. Når du gennemfører dem, får du en belønning i form af Skill Boosts for at blive beedre i FIFA Mobile-spillet.

FORBEDR DIN FIFA MOBILE TEAM OVR

Brug belønningerne, du fik på banen, til at forbedre dit holds rating (OVR), og vind mod dine venner i Head to Head-spil.

FÅ DIN EKSKLUSIVE 95 DYBALA

Køb GMR for at få fat i den eksklusive Paulo Dybala 95 OVR Player Item i FIFA Mobile. Vælg hans position: angriber, mellembaneangriber eller fløj.

HVORDAN DET FUNGERER

TRACKING

START GMR NU

FAQ

adidas GMR er en ny måde at spille online — det består af en GMR-indersål og Jacquard-chippen. Du tager chippen, udviklet af Jacquard™ by Google og i stand til at opfange fodboldspecifikke bevægelser, og placerer den i GMR-indersålen. Chippen opfanger, hvad du laver på fodboldbanen, og overfører det til FIFA Mobile-spillet. Det giver dig adgang til eksklusivt indhold, så du kan forøge din Team OVR og blære dig på leaderboardet over challenges.
Alt, du har brug for, er GMR-produktet, en Jacquard-kompatibel mobilenhed og adidas GMR- og EA FIFA Mobile-appsene, som begge to er gratis at downloade
Jacquard-chippen er udstyret med et gyroskop, et accelerometer og en lille processor, der kan køre machine learning direkte på enheden og kan differenciere mellem forskellige fodboldspecifikke bevægelser. Den kan måle antal af spark, skuddets hastighed, løbehastighed og totale distance løbet.
Du skal have en mobiltelefon, der understøtter både adidas GMR-appen og EA FIFA Mobile. Se kravene for brug af disse apps under "Hvilke apps skal jeg have?"
Du kan købe adidas GMR i udvalgte adidas-butikker og på adidas-hjemmesiden på alle markeder, hvor den er tilgængelig. Det gælder: USA, Canada, Japan, Australien, New Zealand, Tyrkiet, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien, Frankrig, Holland, Sverige, Tjekkiet, Polen, Schweiz, Grækenland, Danmark, Portugal, Østrig, Norge, Irland, Belgien, Slovakiet og Finland.