alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

FOOTBALL COLLECTIVE X COMMON GOAL

Vi spiller som et hold for at ændre spillet.
adidas football collective x Common Goal

VI ARBEJDER FOR ET MERE INKLUDERENDE SAMFUND

adidas er gået sammen med Common Goal og lover at donere 1 % af vores globale nettosalg af fodbolde frem til 2023 for at styrke vores engagement i globale fodboldfællesskaber verden over og skabe et mere inkluderende spil for alle.
adidas football collective x Common Goal

VI SKABER EN BEDRE FREMTID SAMMEN

Common Goal deler adidas' passion om at bruge fodbolden som en drivkraft for forandring ved at håndtere presserende emner såsom racisme, ulighed mellem kønnene og arbejdsløshed blandt unge. Common Goals medlemmer inkluderer førende adidas-spillere som Serge Gnabry og Paulo Dybala, der forpligter sig til at donere 1 % af deres indtjening til en fond. Pengene tildeles betroede, effektive organisationer, der arbejder med dårligt stillede unge mennesker i samfund verden over.
adidas football collective x Common Goal

SHOP FODBOLDE, OG VÆR EN DEL AF BEVÆGELSEN

Hjælp med at skabe en bedre verden. 1 % af det globale nettosalg af fodbolde vil gå til Common Goal indtil 2023.

UNGDOMMEN ER FREMTIDEN

Fodbold er et alsidigt værktøj til at gøre noget godt, lige fra integration af flygtninge i Tyskland til fredsopbygning i Colombia. På banen fremmer spillet tolerance, inklusion og respekt. Uden for banen er det en fremragende måde at få unge mennesker ind i sociale udviklingsprogrammer.

"Hos adidas er vi dedikerede til at skabe forandringer igennem fodbold. Men vi kan ikke gøre det alene. Derfor slår vi os sammen med individer og organisationer, der har lignende mål om at gøre noget, såsom Common Goal."

Gonzalo Calvo, Director Communities & Culture, adidas

Common Goal knytter sin finansiering til FNs Global Goals, fordi det er den bedste måde at sørge for, at støtten hjælper, hvor der er brug for den. 193 lande, tusindvis af nonprofitorganisationer og millioner af unge samarbejdede om at vælge de 17 mål for en mere bæredygtig og retfærdig verden i 2030.
adidas football collective x Common Goal

EN KRAFT I FORANDRINGENS NAVN

Gennem adidas Football Collective og Common Goal-partnerskabet håber vi at opnå store ting; at bruge fodbold til at fremme fredelige, rummelige og bæredygtige samfund. Om det være at tilskynde til sundhed og en aktiv livsstil eller kampen imod racisme og fordomsfuld adfærd.
adidas football collective x Common Goal

DET RETTE SAMARBEJDE

Common Goal er til stede i over 90 lande og er repræsenteret af hundredvis af organisationer og støtter allerede livsændrende initiativer. I samarbejde med Menstrual Hygiene Management og igennem fodbold har Common Goal skabt muligheder for at give millioner af piger i Indien, Democratic Republic of Congo, Uganda og Sydafrika adgang til uddannelse om, hvordan de kan håndtere deres tid sikkert og med tillid. Og det er en del af kampen om at nedbryde systemisk racisme på tværs af professionel og amatørfodbold gennem The Anti-Racist Project.

"Dette samarbejde med adidas repræsenterer et skift i fodboldindustrien. Vi har valgt at gøre fælles sag om at hjælpe med at bruge fodboldens unikke kræfter til at skabe en bedre verden. Alternativet er at blive siddende på sidelinjen og se til – og det er ikke en mulighed for adidas, eller for Common Goal."

Jürgen Griesbeck, grundlægger, Common Goal

MERE FRA ADIDAS FOOTBALL COLLECTIVE

Vi ser muligheder igennem og i fodbolden.