Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Fodboldsko

 
[370]
1 / 8
Side:af 8

ADIDAS FODBOLDSTØVLER

Spil som de pro med adidas' unikke fodboldstøvler, og få de bedste fodboldteknologier designet til din spillestil og din attitude. Vores årtilange fodboldarv og -ekspertise og berømte støvledesign passer til enhver spillestil.
Redefine Your Game
Om du vil mestre kontrol, bryde lydmuren, lave lynende moves eller sende de skarpeste afleveringer afsted, så har vi støvlerne til dig. Tag blot et kig på vores ikoniske udvalg:
Predator
Vær kontrollens mester og dominér på banen med de ikoniske Predators. Oplev præcis kontrol med Controlskin-overdelen og de laceless design, der sørger for sømløs boldkontakt. Formfuldendt boldkontrol gør dig til en apex Predator på grønsværen.
X
Bryd lydmuren og udnyt enhver åbning i de ultralette X. Vær let på fødderne og lynende i angrebet med den ultralette Speedframe-teknologi, der også sikrer direkte berøringer.
Copa
Få fuldendt kontrol og lav de ultimative berøringer med Copa, der støtter din spillestil. Forbedrede berøringer leder til bedre boldkontrol, hvilket prægningen på overdelen sørger for, mens det imiterede læder af højeste kvalitet sikrer superb kontakt med bolden.
Nemeziz
Dine moves bliver komplet ustoppelige, når du manøvrer forbi de måbende forsvarere med Nemeziz. Oplev forbedret mobilitet og hurtige skift med 360° Agility Bandages, der sikrer dine dynamiske moves på banen.
Tango
Oplev forbedret performance og præcision på indendørsbaner og turf med Tango-udvalget. Tango er klassiske fodboldstøvler blandet med sportsteknologi og moderne design, der giver dig et unikt look på banen og gaden.

Spil altid på din måde, og oplev fodbold i sin reneste form med adidas-fodboldstøvler og -sneaks.

SLIP KREATIVITETEN LØS PÅ BANEN MED FODBOLDSTØVLER FRA ADIDAS
Det kræver teknisk overlegenhed at dominere grønsværen – både kropsligt og udstyrsmæssigt. De helt rigtige fodboldstøvler sikrer optimal boldkontrol, hurtighed og præcision og er derfor altafgørende for præstationen på banen. Vores store udvalg af fodboldstøvler fra adidas omfatter både tidløse klassikere og spritnye modeller med innovative materialeteknologier.
adidas støvler uden snørebånd
Fodboldstøvler med snørebånd hører fortiden til – den mening lader i hvert fald til at være udbredt, hvis man tager et kig ud over alverdens fodboldbaner, hvor både professionelle og fritidsspillere har taget varmt imod det nye design. Overvejer du også at skifte til adidas fodboldstøvler uden snørebånd? Så kunne vores Predator Laceless Firm Ground præcisionsstøvler være et godt bud:
  • Anatomisk designet overdel udført i et tætsiddende mesh-materiale, der smyger sig om foden
  • Teksturprægning på overfladen sikrer præcis boldkontrol
  • Purecut-forfod uden snørebånd giver mere plads til boldkontakt
  • Strømlinet og enkelt design uden visuelle distraktioner

Vil du gerne skille dig ud på banen på enhver tænkelig måde og ikke bare for din sublime spillestil? Så tjek kollektionen Nemeziz Messi.1 Firm Ground, der udover de nyeste tekniske finesser udmærker sig ved sine farveintense og unikke design. Disse fodboldstøvler fra adidas er kort sagt skabt til dig, der tør skabe kaos på banen og gå nye, overraskende veje

  • Unik båndkonstruktion giver kompressionsstøtte og fuld fleksibilitet
  • Dual Lock Collar-kanten holder din ankel på plads
  • Ultralet Messi Gambetrax 2.0-ydersål
  • Agility Weave-forfod sikrer direkte boldberøring og præcisionskontrol
  • Sportstape-inspireret Agility Bandage støtter og sikrer optimal bevægelsesfrihed

Se vores store udvalg af adidas fodboldstøvler – med og uden snørebånd – online eller hos nærmeste forhandler. Tjek f.eks. den futuristiske adidas X kollektion eller de lækre adidas Skystalker. Selvfølgelig fører vi også et stort udvalg af adidas' helt klassiske hvide, røde og sorte fodboldstøvler.

Opdage mere: