adidas

Fodboldbluser

(107 Produkter)
1 / 3
Side:af 3

Fodboldtrøjer

Når fodboldsæsonen sparkes i gang, har du brug for det fineste udstyr til at gøre dit hold stolt. Du behøver ikke lede længere end til adidas fodboldtrøjer - klassens bedste inden for fodboldtræningstoppe og fodboldtoppe. Bær dit hjerte uden på tøjet, og vis din støtte til din klub og dit land med fodboldtrøjer fra adidas. Uanset om du holder med Real Madrid, Manchester United eller Juventus, har vi en trøje til formålet.

Find den rette fodboldtrøje

Når sommerens hede brager, og vinterkulden bider, er adidas fodboldtræningstrøjer skabt til at optimere dit spil. åndbart climacool®-stof holder dig afkølet og tør. Letvægtsmaterialer, der ikke tynger dig ned. Mesh-ventilering sørger for, at du føler dig afkølet, og det alsidige design gør, at trøjen kan bruges både på sportsbaren og stadion. Til kamp, når du ser dit hold spille eller selv spiller på banen - adidas har alt, hvad du har brug for, fra træningstrøjer, tanktoppe, mønstrede T-shirts, opvarmningstrøjer, kortærmede og langærmede fodboldtrøjer til fodboldpolotrøjer.

Fodboldtræningstrøjer

Båret af topspillere som Mesut Özil, Thomas Müller og mange andre fodboldspillere, når de gør sig klar til deres næste kamp. Professionelle træningstoppe lavet af letvægtsmateriale giver bevægelsesfrihed til de smidigste tricks. Climacool-ventilering holder dig også behageligt afkølet og tør, så du kan træne hårdere i længere tid og perfektionere din konkurrencementalitet.

Fodboldpolotrøjer

Dette er funktionel stil, når det er bedst. Den seneste kollektion af fodboldpolotrøjer får et elegant look på og uden for banen. Climalite®-stoffet fjerner sveden fra dine skuldre, perfekt når du er på banen eller bare hepper fra sidelinjen. Se de seneste polotrøjer fra adidas inklusive modeller for gigantiske klubber som Real Madrid, Juventus og Chelsea.