Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Falcon

(52 Produkter)
1 / 2
Side:af 2

adidas Falcon - en stilsikker retro sko til kvinder

adidas Falcon er en nyere kvindemodel, der kombinerer 90er retro stil med den nyeste teknologi og videnskab indenfor sneakers. Selvom Falcon tager afsæt i et vintage-design rammer den alligevel lige ned i tidens trend og markedets behov for nytænkning af klassiske sneakers. Der er ikke blot tænkt i komfort, men også stil og trend med den nye adidas Falcon sko. En af de unikke ting ved disse sneakers er, at de er skabt udelukkende til kvinder. Designerne har derfor kunnet koncentreret sig 100 procent om at få skabt de perfekte sneakers til kvinder uden at skulle tage hensyn til det mandlige segment.

Stor komfort med adidas Torsion System

adidas Falcon er designet med en kvindespecifik pasform og intet er overladt til tilfældighederne, hvad angår Falcons komponenter og selve opbygningen af skoens indre og ydre. Falcon er skabt med adidas Torsion System, der har flere fordele. Torsion Systemet i adidas Falcon giver foden en god bevægelighed mellem hæl og forfod. Rillerne i den store midtersål giver foden en bedre mulighed for at tilpasse sig underlaget og den indbyggede vridnings-kile forbedrer støtten til fodens midterste stykke, så den ikke skrider for meget. Deri ligger hele grundlaget for Torsion Systemet, som adidas Falcon altså er født med.

adidas Falcon kommer i et væld af farve-nuancer

adidas Falcon er ikke blot en sko med dejlig komfort, som er robust, støttende og stødabsorberende, det er tilmed en sko, der er tiltænkt forskellige lejligheder. Den øverste del af Falcon skoen er lavet i mesh og dens bløde teksturerede ruskinds-kant kommer i alle tænkelige farver. De mange fede farve-kombinationer gør, at skoen kan benyttes til flere forskellige lejligheder. Det kan være en casual dagligdagssko såvel som en festsko, fordi de mange forskellige farve-designs netop øger mulighederne for at bruge skoen til mange forskellige formål.