alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

D Rose sko

 
[14]

D Rose hjælper dig på vej mod basket-himlen

Et kæmpetalent med trofæer og vundne nomineringer på stribe. Derrick Rose er manden, man ikke kan overse. På banen er han ikke fysisk den største, men hans overblik og scoringsevne er eminent. Med titlen som den yngste "Most Valuable Player" nogensinde er hans præstationer gået over i historiebøgerne. D Rose og adidas sammen. Banen er åben for alle, der vil have fødderne pakket ind i ekspertise fra øverste niveau. Et idol på alle fronter. D Rose er gået fra en barndom i Chicagos farligste område til at blive en sportsmand med de helt rette værdier. Du kan ikke undgå at se op til ham. Når han styrer bolden mod kurven i vanlig sikker stil og sender et projektil afsted til en 3-point-scoring. Du kan nu få fødderne i et par basketballsko designet i et frugtbart samarbejde mellem adidas og D Rose.

D Rose – vejen til en hurtig og kraftfuld spillestil

Den amerikanske basketball-liga i verdensklasse. Du kan få fornemmelsen på dine sko fra D Rose, der har erfaring lige fra banerne, hvor de afgørende dueller udkæmpes. Basketball sko med Bounce-mellemsåler giver dig det perfekte afsæt. Bløde stødabsorberende puder skaber komfort, sammen med en hoppende effekt, så du kan blokere eller hoppe op til skud. Skoenes indvendige designs frembringer en fastlåst pasform, så fødderne ikke glider rundt. Højkvalitetsgummi bidrager med perfekt fleksibel effekt, der samtidig giver tilpas bevægelighed i tæerne. 3-Stripes i fællesskab med Derrick Roses signatur er prikken over i’et, der udstråler den helt rette basketball-attitude. Du får et par sko, der sætter modstanderen på plads. Når du med nærhed til gulvet svæver mod kurven og fordeler bolden. Strømpe-lignende overdele er lig med perfekt pasform og åndbarhed, der holder fødderne tørre. Kontrastfulde elementer og strålende farver passer perfekt ind i basketball-elitens talentmasse med fighterhjertet på rette sted.