alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Deerupt trainers

 
[1]
Size
kollektion
Pris
211 kr. - 212 kr.
211212

Lad adidas Deerupt give dig makismalt udbytte af dine fødder

Det kan nærmest siges at være en kunst at finde den perfekte løbesko. Alligevel har adidas forsøgt sig med denne unikke kunstart: at perfektionere skoene i adidas Deerupt runner-serien. Skabt med øje for både detalje og komfort, giver udvalget af Deerupt sko dig en holistisk oplevelse på tværs af hele paletten. Om du træner, dyrker sport eller bare går en simpel tur, er der støtte og velbehag til tæerne i disse sko. Farverne holder sig til den klassiske adidas kombination af sort og hvid, med små variationer på nogle af modellerne. Derudover er skoen også at finde i både voksen- og børnestørrelser, så alle kan være med.

"Less is more" er filosofien bag Deerupt trainers

Minamalistisk design møder komfort, er en hovedvisionerne bag adidas Deerupt runner. Den specielle OrthoLite®-indersål giver dig en let kompressionsfølelse. De sidder tæt på foden og den intuitive snørelukning gør det let at få skoene af eller på i en fart. Alle adidas Deerupt runner modeller er indhyllet i et net som dækker både overdelen og mellemsålen på skoen. Skoene har en let følelse, takket være EVA letvægts mellemsålen, som minder om at tage en vandretur på skyerne. Derfor er de også lette altid at pakke ned og have med i tasken.

Deerupt skiller sig ud fra mængden

Det unikke mesh-udseende gør, at skoen altid er genkendelig og den klassiske farvekombination gør dem lette at kombinere med alverdens idéer til dine fortrukne personlige looks. Uanset hvilken disciplin du udøver vil adidas Deerupt runner være velegnet som din trofaste partner - det er naturligvis også der, navnet henter sin inspiration. Det korte af det lange er at det kan siges meget simpelt: adidas Deerupt runner er en sko, der kombinerer de bedste egenskaber fra forskellige verdener i en enkelt oplevelse.