alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Cykeludstyr

 
[19]

Cykeludstyr: når cykelturen skal være komplet

Hurtigt i sadlen og frem over stepperne. Men hov, du har måske glemt noget. Cykeludstyr er prikken over i’et på alle dine cykelture. Det er alle de små og store ting, som gør det komfortabelt at være afsted. Hos adidas får du alt det cykeludstyr, der beskytter, støtter og stabiliserer, så du kun skal bekymre dig om at træde i pedalerne. Vabler på hænderne og styrbånd der smuldrer. Du kan undgå det nemt og hurtigt ved at bruge cykelhandsker. Stødabsorberende indsatser og åndbarhed øger komforten, så du kan holde hænderne tørre på styret. Et fast og sikkert greb er vejen frem mod perfekt manøvrering. Dine fødder sidder perfekt i dine cykelsko og installerede klikpedaler, men du mangler det sidste. Cykeludstyr i form af strømper med åndbar AEROREADY-teknologi, svangstøtte og ergonomiske zoner sikrer fuld komfort og tørhed om fødderne.

Cykeltilbehør der støtter op om din performance på den tohjulede

Det er alle detaljerne, der sammenlagt udgør helheden. Derfor vil du også have brug for cykeltilbehør, for at opnå maksimal komfort. Undgå for alt i verden dehydrering undervejs. Men forebyg og gør dit til, at væskebalancen holdes under kontrol. Drikkedunke i BPA-fri materialer holder smagen intakt og fylder dine depoter op, når du suser afsted med 3-Stripes på cyklen. Glem ikke fast føde i form af energibarer, frugt og nødder, som du på praktisk vis kan opbevare i bæltetasker. Enkeltstart, sprint eller hyggecykling. Cykeludstyr til folk med friske ben på alle niveauer. adidas sørger for, at du kan nyde cykellivet med veludviklede produkter, der tager maksimal højde for komfort. Genanvendelighed er også et gennemgående tema i sortimentet med cykeludstyr. Der spares på resurser og emissioner, så du kan begive dig ud i det grønne med en ekstra tanke på miljøet. Det er blot at lade tilbehøret fuldføre dit look, så du kan få glæde af alle teknologierne.