alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Toppe til crosstræning

 
[29]

Fuldt fart frem i toppe til crosstræning

Tænk sig at kunne svinge armene frit til alle sportsgrene. At mærke den naturlige ventilation under armhulerne takket være ærmeløse designs. Toppe til crosstræning lader dig varme op, træne og dyste med fri bevægelighed. Send uppercuts afsted med maksimal fart i armene eller blokér hårde skud på volleyballbanen. Givende træk i padlerne på vandet lader sig gøre iklædt toppe til crosstræning. Du kan kombinere de sportsgrene, der træner hele kroppen bedst. Toppene er dine alsidige træningsoverdele til allround brug: løb, fitnesstræning, yoga, dans eller noget helt femte. Træk i din favoritmodel og nyd effekten fra AEROREADY, der leverer svedtransportering på ypperste niveau. Teknologien er skabt til at holde dig nedkølet, så du undgår overophedning undervejs med dine træningspas på kryds og tværs af sportsgrene. De åndbare letvægtsmaterialer får dig flyvende frem over stepperne, så du maks. udbytte af fordelene ved at træne kroppen på forskellige måder.  

Toppe til crosstræning: slut med monoton træning, og velkommen til variation  

Vind og vejr begrænser dig ikke. Crosstræning skal udføres året rundt for at få optimalt udbytte af resultaterne. Få alt fra bedre kondition til øget styrke – afhængigt af dine sportssammensætninger. Reflekterende detaljer og UV-beskyttelse er blot nogle af mange funktionelle elementer, som højner sikkerheden, når du er aktiv i toppe til crosstræning. Læg helt automatisk et ekstra meningsfyldt lag på dit look ved at iklæde dig bæredygtighed, som er en del af sortimentet i kraft af genanvendte materialer, hvor der ikke bruges noget nyt plastik. Det er træningsoverdele med mening og omtanke for kloden. Du kan style en tanktop med et par højtaljede leggings for et opdateret sportsoutfit med perfekt balance mellem mode og funktion. Alle fyre kan give den gas i toppe, der er lige nyttige og cool til både sport og sommerens hverdagssjov. For ekstra muskelstøtte vælger du blot en top med kompressionsegenskaber og vibrationsreducering, så kropsfokus kan holdes til alle sessions.