alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Jakker til crosstræning

 
[1]

Komplet modstandsdygtighed i jakker til crosstræning

Tag revanche til crosstræning, og dyk ned i alle de sportsgrene, der supplerer dig bedst. Du kommer med garanti rundt om hele kroppen, og dit look er en stor del af formoptimeringen. Dyrk sport både ude og inde, og lad dig ikke begrænse af vejret. Jakker til crosstræning er din redning, når varmen skal holdes. Undgå at blive kold, men nyd godt af bløde gennemvarmede muskler. Crosstræning-overtøj er dit yderste lag, når elementerne kræver det. Brug de lette træningsjakker indendørs for at holde den rette kropstemperatur. Fugtabsorberende AEROREADY sætter sveden skakmat og slår fugt til hjørne, så kroppen holder sig tør gennem hele træningssessionen. God stil og varme kombineret. Det bliver ikke bedre iklædt jakker til crosstræning, hvor mode og funktionalitet spiller maksimalt sammen. Behagelige løse pasformer falder naturligt og komfortabelt uden over resten af dit tøj, så du med glæde lige tager de ekstra armbøjninger, der får kroppen presset optimalt.

Jakker til crosstræning: Når pasformerne giver dig mere end fornøden frihed

Bæredygtige jakker til crosstræning sætter standarden for nutidens og fremtidens genanvendelighed. Polyesterfremstilling uden brug af ny plastik. Det er vejen frem til alle dine sportsgrene. Jakker til crosstræning med mange praktiske detaljer. Din træning får et ekstra løft takket være atletiske snit og vidde i skulderpartierne for mere bevægelsesfrihed. Lyn op og ned efter behov. En praktisk lynlås midtfor lader dig lynhurtig komme ind og ud samt tilpasse temperaturen. Elastikker om håndleddene og en høj halskrave bidrager til udelukkelse af træk. I gang med tunge vægte den ene dag og af sted til konditionstræning den næste. Træningsdage med regn og rusk eller en løbetur i sommerens solopgang. Crosstræning byder på ubegrænsede muligheder, og dit overtøj fra adidas er din beskyttelse og komfort hele vejen igennem. Du får overtøj til alle træningsintensiteter. Det er blot at sætte i gang og prøve kræfter med nyt eller velkendt.