Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

COVID-19-indsatsen er en holdindsats

Sport har evnen til at ændre liv. Vi sætter handling bag vores ord ved at støtte vores fællesskaber, samarbejde med dem for at finde løsninger og give adgang til hjælp til dem, der har mest brug for det.

Vi skaber forandringer sammen for det fælles bedste.

HVAD VI GØR

Vi samarbejder som et hold for at gøre en forskel for dem, der har mest brug for det.

VI BESKYTTER VORE EGNE

Sikkerheden for vores hold er vores topprioritet. Vi holder nøje øje med WHOs og lokale regeringers retningslinjer, og vi holder vores butikker lukkede indtil det er sikkert nok til at genåbne dem, og vi betaler stadig løn for al planlagt arbejde under disse lukninger.

BESKYTTELSEN AF SUNDSPERSONALET

Vi samarbejder med Carbon for at producere 18,000 3D-printede ansigtsmasker om ugen til sundhedspersonalet i USA, samt distribuerer vi 100,000 masker til medicinske behov verden over.

DONERING TIL WHO

Gennem vores donation af €3 millioner til WHOs COVID-19 Solidarity Relief Fund og €1,25 millioner til Kinas Youth Development Foundation hjælper vi med at sikre hjælp til dem, der har mest brug for det.

VI STYRKER VORES ANSATTES INDSATS

Vi matcher alle vores ansattes donationer til COVID-19-hjælpefonder med 200 %. Vi tilbyder også virtuelle frivillighedsmuligheder med nonprofit-organisationer i USA og Tyskland, og vi har planer om at udvide det til resten af verden.

HVAD DU KAN GØRE

Sammen kan vi skabe den forandring, vi har mest brug for i verden. Vær med på vores #hometeam.

#HOMETEAMHERO CHALLENGE

Vær med til 1 million timers aktivitet. Vær med til at indsamle $1 million til #COVID19Fund.

HOLD DIG SUND MED #HOMETEAM

Verden er isoleret lige nu, men vi tror på sportens unikke evne til at forene folk. Vi håber, at de 2500 sportsudøvere, kunstnere og entertainere, vi har mobiliseret fra verden over, giver dig mere håb, hjælper dit helbred og forbinder dig til vores allesammens #hometeam.