alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Copa

 
[66]

FEJLFRI BERØRING

Den er tidløs. Den har en helt særlig stil. Den er en anførers selvopofrelse på banen. En aflevering, der splitter forsvaret ad. Den er historier, der bliver genfortalt fra generation til generation. En ubeskrivelig vision og en præcision, der henter sejre hjem. Den er et ikonisk design tænkt på ny. Copa redefinerer berøringer.

1 / 2
Side:af 2

ADIDAS COPA FODBOLDSTØVLER

Hold dig kølig og stå stærkt på banen med definitionen på gode boldberøringer adidas Copa-fodboldstøvler. Vær en del af verdens smukkeste spils historie med en af de mest ikoniske fodboldstøvler fra de fire sidste årtier, der er blevet nytænkt til nutiden. Siden sin debut til FIFA World Cup i '82 har Copa været på fødderne af pros og amatører alle steder i verden.
Dit personlige touch
Lav præcisionsberøringer af højeste kaliber med Copa-fodboldstøvler, tilpasset til dig. Vælg præcise mellem størrelser 36-48 til mænd, kvinder og børn, så du er sikret en fastlåst pasform for at få komplet kontrol. Redefinér din fodboldstil med alt fra klassisk sort-hvid til turkis og sølv.
Kalkuleret Copa tech
Find den bløde berøring, der afgør kampen, få komplet kontrol over dit fodarbejde med Copa-fodboldstøvler. Vær fodboldens maestro med 4 årtiers Copa-teknologi på fødderne.

Den nye laceless-teknologi og helt bløde overdele giver perfekt kontrol. Oplev kontrol og komfort i én med det imiterede læder, der er helt unikt til Copa. Stå fast med den fleksible støvlekonstruktion, der sikrer god lockdown. Stå stærkt med det ergonomiske støvledesign og den indbyggede sokkonstruktion, der giver støtte og stabilitet til sidelæns bevægelser.

Vær kontrollens mester, berøringernes ypperstepræst og luk kampen med et kalkuleret træk i adidas Copa-fodboldstøvler. Oplev fodboldens bedste berøring og opgradér dit game.