alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Chinoshorts

 
[2]

Chinoshorts: din stilede styling i sommerlandet

Shorts på den pæne facon med klassisk stilede silhuetter. Du kommer ikke udenom chinoshorts, der med de stringente kasseformer giver ekstra krydderi til et sportslook. Golfverdenen har gjort shortsene populære og du kan bruge dem til lige, hvad du vil. Pasformen er helt tilpas lige mellem løs og tætsiddende, så du kan folde dig ud – uden at gå på kompromis med bevægelsesfriheden. Hiv dit bedste bælte frem fra klædeskabet og indstil spændet præcis efter sin størrelse. Chinoshorts er som altid genkendelige på bæltestroppener, så de hverken glider ned eller kravler op, når du vrider kroppen i alle positioner. Står du på sportsbanen i højt solskin yder UV-beskyttelse en ekstra tryghed. En regnbyge kan du også lade passere midt i sports-sceancen, for vandafvisende overflader lader dråberne prelle af. Dermed kan du folde dig ud – og ignorere elementerne.

Chinoshorts – sport og mode til perfektion

Elastan giver dig den optimale strækbarhed under sport. Mens bæredygtighed sætter fokus på tidens miljøbevidsthed. Primeblue er en af de teknologier, du kan få gavn af. Plasticaffald fra øer og strande bliver brugt til chinoshorts for at minimere brugen af nye resurser. Når varmen stiger og kroppen producerer sved fortsætter du ufortrødent med dine sportsmål. AEROREADY bidrager med åndbarhed og svedtransportering, så du kan holde benene tørre under anstrengelserne. Bløde bomuldsmaterialer føles behagelige mod huden, så motivationen stiger yderligere under sport. Yderligere ventilation opnås ved brug af mesh-paneler, som skaber friskhed om shortsene. Chinoshorts er farver ad libitum. Vælg en kulør, der skaber kontrast, eller hold dig til tidløse farver, som kan matches med alt. Praktiske lommer opbevarer småting under sport og i fritiden, så du ikke behøver at slæbe en taske med. Længde til knæerne er det klassiske chino-design, så der stadig er knæ-rum til cykelture, vandreture eller træning i fitnesscenteret.