alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Capris

 
[7]
style
Pris
142 kr. - 549 kr.
142549

Capris er den perfekte middelvej mellem bukser og shorts

Er det for varmt til lange bukser og for koldt til shorts? Så gå på kompromis og vælg den optimale løsning i form af capris. Det danske vejr er omskifteligt, men iklædt capris får du det perfekte afbalancerede look. Siden de trekvartlange designs blev modeikoner med Audrey Hepburn som forbillede er der sket en udvikling. adidas har været med til at gøre de før så formelle looks brugbare til sport og fritid. På de danske sportsbaner har du ofte brug for noget midt imellem og capris er svaret på dine behov! De smarte bukser går til ca. midt på skinnebenene, så du opnår masser af fri bevægelighed omkring anklerne. Helt perfekt til løbeture, eller når du træner fodbold. Men også til alle dine hverdagsaktiviteter, når du går rundt i byen eller naturen. Du kan roligt sætte farten og intensiteten op, for fugtabsorberende AEROREADY holder kroppen tør.

Bukser med karakteristiske snit

Cropped T-shirts og toppe er populære blandt kvinder. Men hvad med cropped bukser. Dem får du glæde af ved at vælge et par capris. Taljebånd med power-mesh giver en tætsiddende og komfortabel pasform om livet. Mens elastiske materialer giver dig ubegrænset bevægelsesfrihed. Alt det tekniske krydres med genanvendte materialer, der som en ekstra bonus sikrer omtanke for miljøet. Skal du ud og dømme en fodboldkamp, svinge køllerne på golfbanen eller løbe en tur. Så vælg et par capris med ekstra lommer, så der er plads til scorekort, tees og gels. De lækre bukser i tætsiddende designs virker som et ekstra lag hud. Tekstilerne følger benenes bevægelser til mindste detalje. Samtidig med, at du får glæde af alt fra kompression til mesh-ventilation, der holder dig afkølet. Sved og fugt holdes derfor ude og antibakterielle membraner får bugt med lugt. De smarte looks er det perfekte supplement til shorts og bukser, så nyd dit eget par trekvartlange designs, de er et hit i både mode- og sportsverdenen.