alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Busenitz

 
[3]

Busenitz adidas: et frugtbart samarbejde munder ud i skatersko

Højde er ikke afgørende for en triumfrig karriere på skateboard. Dennis Busenitz er over to meter høj, men er verdenskendt for sin unikke skaterstil, der inspirerer andre talenter. Busenitz adidas er vores bud på klassiske skatersko, der holder år efter år. Med den amerikanske skaterstjerne ombord som meddesigner får du fodtøj, der er skabt med erfaring fra eliten. Med en barndom i delstaten Bayern er Busenitz flasket op med fodbold. Inden hjemlandet blev skiftet ud med USA og en glorværdig skaterkarriere. Du ejer sikkert sko, der allerede ligner Busenitz adidas. Inspirationen er nemlig især hentet fra de legendariske fodboldsko – Copa Mundial. Mærk komforten lige når du træder op på boardet. De plane såler med lave profiler får dig til at klistre på boardet, så du kan lave rail ollie og bank carve på magisk vis.

adidas Busenitz – fra fodboldbanen til skateboard

Der er masser af funktionelle og brugbare detaljer på Busenitz adidas. Naturligvis guidet af mesteren selv. Sålernes bund lader dig nemt bremse, så du kan stoppe op i sikkerhed. Nyd de afrundede former og den forstærkede hælkappe, der tilsammen skaber pasform og komfort om fødderne. Du har sikkert bemærket den. Den lange tunge på Busenitz adidas. Den rager godt op i vejret og har især det formål at holde dine bukser på plads. Så de ikke forstyrrer udenover skoene under hop, rul og stunts. Du kan selvfølgelig tage kompressionsbukser på i tætsiddende looks, men en ægte skater kører streetwear-stilen. Ønsker du en kortere tunge kommer funktionaliteten til sin ret. Stiplede linjer gør det nemt at klippe tungen til – lige i den længde, du ønsker den. Skoene leder også tankerne hen på Handball Spezial og Samba, så der er dykket ned i arkiverne. Busenitz adidas er dog helt sin egen og du vil mærke hvorfor, når du står på skateboardet med greb og komfort.