Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

adidas Bukser

(514 Produkter)
1 / 11
Side:af 11

adidas Bukser

Med 3-Stripes i siden og Trefoil-logo er adidas bukserne nemme at spotte på gaden og i træningscentret. Bukserne er nemlig blevet intet mindre end ikoner i både bybilledet og i sportsverdenen. Og det er der god grund til. De er ikke bare et utroligt cool element i hverdagsgarderoben, men er også uundværlige i de aktive situationer, livet byder på. Designfilosofien er stringent, men med plads til leg, fantasi og finurligheder. Har man en svaghed for casual og lækkert design, er adidas bukser det rene kryptonit for det moderne menneske.

Klassikere med kant

Der er ikke noget som et par adidas bukser, der signalerer sporty coolness på en tilbagelænet og ikke mindst overskudsagtig facon. Det gør sig gældende uanset arenaen. De helt klassiske modeller er ikke til at komme udenom med deres elskede og velkendte designs. Samtidig dukker der også nye favoritter op. Modeller, som leger med mønstre, farver og grafik. Modeller, som finder alternative måder at bruge de ikoniske logoer på. Modeller, som giver det klassiske en charmerende dosis kant og balancerer fortid og nutid på innovativ vis.

Moderne makker til afslapning og træning

Til en søndag på sofaen kan man ikke undvære de dejlige joggingbukser i blødt fleece eller isolistof. Skal putteren luftes, er de stilrene og diskrete golfbukser et musthave. Og skal der svedes igennem, er der enkle træningsbukser i lette og åndbare materialer. Bukserne fra adidas er ovenikøbet designet med forskellige små detaljer, der virkelig gør en forskel. Lynlås ved anklerne gør det nemt at få træningsbukserne af og på. Ribstrikkede kanter sikrer, at bukserne bliver, hvor de skal - selv ved højintensiv træning. Forskellige former for lommer gør, at du nemt kan have det essentielle med. Der er i høj grad taget højde for både formål og funktionalitet, så du får størst mulig glæde af dine adidas bukser.

Opdage Mere: