alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · UltraBoost

 
[7]

Ultraboost – til børn, som altid er på farten

Børn sidder sjældent stille ret længe ad gangen, og derfor er en sko med overlegen afdæmpning, som giver komfort hele dagen et oplagt valg. Med Ultraboost 21 har denne ny klassiker inden for sneakers-verdenen fået endnu en overhaling. Oplev de skarpe nye design og den forstærkede Boost-sål. Boost-teknologien er kendt for sin sublime afdæmpning af stød fra hårde underlag, og med Ultraboost 21 er dens ydeevne bedre end nogensinde. Med denne sneaker er dit barn klædt på til enhver aktivitet på et hvilket som helst underlag. Børnene lægger al energi i deres udfoldelser, og derfor fortjener de en sko, som giver dem mest muligt ud af anstrengelserne. Når der virkelig skal brændes energi af, giver Ultraboost 21 dig en energireturnerende midtersål, som samtidig afbøder hver enkelt skridt og sikrer foden en tryg landing.

Fleksibelt fodtøj til de mindste

adidas Ultraboost har en sokkelignende pasform, som perfekt omslutter foden og giver uforlignelig støtte. De elastiske snørebånd gør skoen endnu mere tætsiddende og responsiv, så enhver bevægelse modsvares. Og Primeknit-overdelen følger de mindste bevægelser, så foden skånes mest muligt. Med den fleksible ydersål i gummi får barnet et skridsikkert greb i underlaget, så intet kommer i vejen for den frie leg og udfoldelse.

Små fødder – stor energi

Giv børnene de bedste muligheder for at sætte deres fodaftryk på verden. Med adidas Ultraboost 21 kan de gøre det i en sko, som giver ideel slidstyrke og komfort uanset aktiviteten. Slip dem roligt løs, uanset om der står boldspil, skatepark eller legesyg gåtur på programmet. Gå på opdagelse i udvalget hos adidas, og find det perfekte par Ultraboost til børn.