alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Skateboarding · Sko

 
[3]

Skatersko til børn: en rullende start på livet

Fuld fart på tilværelsen og energi fra morgen til aften. Som forældre er der mange muligheder for at få et pusterum. Når skateboardet hives frem, starter jublen. Skatersko til børn er en del af opskriften på sjove interesser for vildbasserne. En fast og stabil forbindelse til skateboardet er essentielt. Skater-sko til børn er designet med flade såler, der perfekt planter sig på brættet. Der er garanti for et godt greb, inden det går løs på fire hjul. Når skaterskoene er på plads starter balancetræningen samt masser af tricks og teknikudvikling. Husk hjelm og kropsbeskyttelse, inden du sender de kære poder rullende afsted. 4, 8 eller 16 år? Måske et sted midt imellem. Skater sko til børn i alle aldre er vejen frem mod en cool fritidsinteresse. Streetwear-stilarter og sjove designpåfund går lige i skaterhjertet på ungdommens DNA.

Skateboarding sko – tjuhej, hvor det kører, som det skal

Rampekørsel og videreudvikling af stunts på gelændere. Tyngdekraften er på plads iklædt skatersko til børn. Glæd ungerne med letvægtsmaterialer og tilpas brede såler, der ikke slipper taget på boardet. Åndbare overdele med ventilation kombineret med OrthoLite® er garanti for et behageligt fodklima, der er ideelt til en lang dag i skolegården med uafbrudt skating og tørre fødder. Se skoenes holdbarhed stå distancen. Slidforstærkende ydersåler langs kanterne giver dit barn ekstra fodbeskyttelse. Mens kraftige snørebånd spændes individuelt til og holder skoene på plads under vilde rul og avancerede hop. Skateboarding sko til familiens yngste. Forkæl guldklumperne med farver og prints lige i deres ånd. Uden for skaterbanen er skoene i lige så høj kurs. De passer perfekt sammen med alt fra jeans til træningsbukser. Præcis så casual og afslappet som børn og unge teenagers vil have det. Lad skaterkarrieren starte med adidas om fødderne. Hvor funktionalitet og design er perfekt smeltet sammen uden at gå på kompromis med detaljerne.