alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Nemeziz til børn

 
[25]

Sæt det rå potentiale fri med adidas Nemeziz til børn

I årtier har unge mennesker valgt at runde deres performance-look af med et par adidas Nemeziz-fodboldsko. Skoenes helt unikke design er skabt til at frisætte spillernes bevægelser, samtidigt med at de giver dem den nødvendige support på banen. adidas Nemeziz til børn fås med præcist samme mængde råstyrke som versionerne til voksne, bare tweaket til bedre at støtte de voksende fødder. Nemeziz er designet til hurtige bevægelser, smidige skift og masser af fart.

Ikoniske fodboldsko til familiens yngste creators

adidas Nemeziz til børn tilbyder fintunet mobilitet, der er pakket ind i farverige mønstre og iøjnefaldende design. Det har aldrig været hverken sjovere eller lettere at finde de fodboldsko, der bedst matcher dit barns stil. Ud over de klassiske versioner til tørt græs i sprøjtestøbt TPU på ydersålen finder I blandt Nemeziz-kollektionerne også indendørssko, der er designet til både hårdt og blødt underlag. Fælles for dem alle er deres overlegne pasform, åndbarhed og forbedrede aerodynamik. Vores indendørs fodboldsko er designet med en slidstærk ydersål i gummi, som yder øget eksplosivitet.

Farver? Snørebånd? Print? Du vælger selv!

Udvalget af adidas Nemeziz-fodboldsko til børn er kæmpe stort. Designs med snøreløse overdele krammer foden i blød Agility Mesh, der er et materiale, der er inspireret af sportstape. Vores multi-ground-fodboldsko tager familiens yngste spillere direkte mod målet, ligegyldigt hvilket underlag de spiller på. Med en alsidig ydersål kan modstanderne udfordres på slags baner. Om I vælger en model med eller uden snørebånd er ren præference. Ligegyldigt hvilket design dit barn forelsker sig i, så fås det med en behagelig overdel i syntetisk materiale samt færre sømme på indersiden, der sørger for en optimeret komfort. Du vil opdage, at de forskellige prints og farvekombinationer går igen. Størstedelen af dem fås nemlig til alle typer underlag. I skal bare vælge det rigtige look, så har adidas sørget for resten.