adidas
Gratis levering over 500 DKK*
30 dages gratis returnering
Køb over 7000 produkter

Bluser

(1469 Produkter)
1 / 31
Side:af 31

adidas T-shirt

Når det kommer til T-shirts, er disse modeller fra adidas i en liga for sig. Med en årelang kulturarv på bagen er adidas T-shirten intet mindre end en klassiker på designscenen. Og de er heller ikke til at komme udenom i bybilledet. Uanset, hvor man vender sig, støder man på ærmer prydet med 3-Stripes, et markant Badge of Sport på brystet eller et diskret Trefoil-logo. Et vidne om adidas T-shirtens status som et ikon med en autentisk aura.

Indbegrebet af urban puls

Disse adidas T-shirt udmærker sig i særdeleshed ved deres ekstreme alsidighed, hvilket gør dem universelle for enhver garderobe. Det skyldes ikke mindst det populære rentskårne look og den klare æstetik. Selvom træningstoppen eller -trøjen er udviklet med fitnesscentret for øje, gør den det også godt som et råt element i dit outfit. De lækre adidas T-shirt er en oplagt måde at bringe et strejf af urban puls til din garderobe. Attituden tilsættes en god portion tilbagelænet coolness. Dette understreges af kontrastfarverne, der skaber en skarpskåret silhuet, der simultant fremstår diskret og afdæmpet. Resultatet er en yderst tiltalende kombination, som på én gang er klassisk og trendy. Og det bedste af det hele: Der er både langærmede og kortærmede T-shirts samt toppe, så det er ikke kun sommeren, du kan nyde godt af adidas bløde trøjer.

Et symbol på innovation

Der er ikke blot skønne adidas T-shirt til hverdagsgarderoben, men også til din foretrukne sportsgren. Så kan du være aktiv med stil og komfort. Med innovative finesser er du garanteret en behagelig træningssession. Tag for eksempel Climacool-teknologien, der med ventilationsstykker sørger for, at varmen og sveden transporteres væk. Sømme udnyttes og placeres strategisk for at forhindre irriterende gnidninger, alt imens de fremmer gavnlige bevægelser. Og skal det være ekstra behageligt, er de bløde T-shirts i bomuld eller letvægtsjersey et sikkert valg.