alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
/ maj 2020

BLIV EN DEL AF BEVÆGELSEN, DER VIL STOPPE PLASTIKAFFALD

Forestil dig, du står på banen, og at kampen næsten er tabt. Har du hvad, der skal til, for at gøre comeback? Hvordan ændrer du et resultat, der virker uundgåeligt? Vi står overfor et lignende scenario med vores planet, men det er ikke et spil. Mængden at plastikaffald har nået et niveau, hvor havet næsten har tabt. Tiden er inde til at vende strømmen. Tiden er inde til at gøre comeback.

MOD EN MERE BÆREDYGTIG FREMTID


Plastikaffald er et kæmpe problem, og det bliver større for hvert minut, der går. Verden har skabt mere plastik i de sidste 16 år end i de 50 år før det.

Hvis plastikaffald fortsætter med at ende i vores hav, forudser miljøforskere at vi kommer til at finde mere plastik end fisk i vores hav fra 2050.

Vi er generationen, der skal bygge en bedre fremtid.

Men så dommedagsagtigt som det lyder, er det ikke for sent at gøre comeback, hvis alle er klar til at ændre deres mindset: "Vi har alle brug for at gøre noget nu, fordi hvis vi venter meget længere end det, så bliver det hele værre. Vi er generationen, der bliver nødt til at bygge en bedre fremtid." Stefanos Tsitsipas er kendt for at være en passioneret miljøaktivist, og han opmuntrer tit seerne af sin vlog til at hjælpe med at redde jorden.

TENNIS_RG_20_DIGITAL_STORYPAGE_01


DET ER ALDRIG FOR SENT TIL AT GØRE COMEBACK

Han har selvfølgelig ret. Vi skal allesammen gøre noget hver især; ikke bare ændre vores vaner, men også finde løsninger på problemet. Siden 2012 har adidas nytænkt, omdesignet og introduceret innovative måder at gøre en ende på plastikaffald. Vores mål er at komplet undgå brugen af ny polyester ved 2024 ved at forvandle problemer til produkter, der forbedrer vores atleters og creators præstationer og gør det samme for miljøet.

Hvis vi vil beholde vores have, skal vi gøre noget nu.

"Hvis vi vil beholde vores have, skal vi gøre noget nu. Så jeg er mere end glad for at bære det budskab om mere bæredygtighed på tennisbanen," fortæller Alexander Zverev, der voksede op i Hamborg. Sammen med Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas, Garbiñe Muguruza og Angelique Kerber er han en del af bevægelsen, der arbejder henimod renere have, og han spiller i PRIMEBLUE-tenniskollektionen.

TENNIS_RG_20_DIGITAL_STORYPAGE_02


MERE OM PRIMEBLUE? ->

Samarbejdet mellem adidas og Parley skete netop ud fra den miljøviden, og den ubrydelige tro på design som en løsning. Alle Primeblue-produkter lavet med Parley Ocean Plastic er lavet af genanvendt affald, der er indhentet fra strande og kystområder, før det er endt i havet. Hvert enkelt produkt er designet til at ændre fremtidens spil og redde planeten for eftertiden.

/ maj 2020