alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
/ marts 2020

SKATEISM: ET HOLD FOR DE HOLDLØSE

Skateism gør skateverdenen endnu mere inkluderende. Denne platform (og magasin) er grundlagt af et kollektiv af outsiders, og det handler om at stå ved det ukonventionelle.

INGEN UDTAGELSESPRØVER HER

Der er altid plads til endnu et board i det her crew på tværs af alle køn, identiteter, seksualiteter og evner. Grundlæggerne af Skateism har sat som sin mission at gøre skateboarding mere inkluderende og inviterer derfor alle "underground, oversete, mærkelige og fantastiske" til at finde et hjem i deres crew. "Skateism er et magasin og en platform, der baserer sig på en anden slags diskurs inden for skateboarding," siger medlemmet Holden Vetro. "Det fremhæver samtaler og ideologier i skateverdenen, der måske er i udkanten ... og gør det til sit mål at highlighte queer og mindre kendte oplevelser".

Det handler om skateboarding—om at fremhæve nye stemmer i skateboarding. –Holden Vetro

originals-ss20-superstar-drop2-curated-story-blog-secondary-2-all


ET NYT SLAGS CREW

At inkludere Skateism i Superstar-holdet sagde sig selv. Hvorfor? Fordi magasinet og platformen, der blev grundlagt i 2012, var den første til at have en åben samtale om intersektionalitet og skateboarding. Siden da har de arbejdet for at få mere queer repræsentation ind i sporten, der ikke altid har været den mest inkluderende. "Jeg tror, at skateboarding kan føles meget lukket for folk, der ikke er en del af den mandlige heteronormative oplevelse, som skateboarding i stor grad består af," siger Holden. "... Denne platform validerer ikke kun vores oplevelser, men jeg tror også, at det får fok til at prøve skating, at gøre det uden frygt og at blive modtaget med åbne arme."

Skateism bringer skatere med alle slags identiteter og baggrunde sammen for at knuse stereotyperne og bevise, at det kræver et hold at gøre en forskel. "Vi er ligeglad med, om dit køn er en afvigelse fra normen ... Det betyder ikke noget," siger bidragsyderen Tom Boyaval. Effekten af Skateism kan endda føles af kerneholdet, der hele tiden lever højt på platformens positive vibe. "Når du er udenfor cirklen og føler dig som en outsider, er det svært at finde et sted at hænge ud med andre ... og Skateism gav os den slags rum," siger medlemmet Alexandre Gaulmin. "... Vi har fundet hinanden, fundet sikkerhed i hinanden, og nu kan vi bevæge os rundt i disse forskellige rum velvidende, at vi har hinandens støtte."

[Skateism] er mest af alt til for at hjælpe skatere, der ikke passer ind i det traditionelle billede af skateboarding ... for at bekræfte, at det er okay ikke at være traditionel. –Noemie Sebayashi

originals-ss20-superstar-drop2-curated-story-blog-secondary-3-all


KÆRLIGHED OVER KONKURRENCE

Skateism går all-in på Superstar-holdets mission om at gøre en forskel igennem holdsamarbejde. "Det handler ikke om at konkurrere. Det handler om at være sammen, støtte hinanden, mærke og lade sig inspirere af hinandens energi ... Det handler om at være ude i dagslyset, i skateparken, og være der for nogen, som har brug for det," siger Alexandre. "... Det er så vigtigt at have folk, der hjælper dig, og fortæller dig, at du kan gøre det – også selvom, du er nybegynder, og selv hvis du ikke har evnerne endnu," tilføjer medlemmet Clara Pacotte.

I takt med at nye generationer indtager skatebanerne verden over, håber grundlæggerne af Skateism at give en grund til at blive hængende. "Du er den modigste i hele skateparken, hvis du ikke ved, hvordan man skater. Bare det, at du prøver, gør dig til den modigste på hele banen," siger bidragsyderen Noemie Sebayashi. "Nogle gange passer du bare ikke ind ... Hvis vi kan vise verden, at du kan være, hvad du end har lyst til, og du kan være sammen med dine venner og være elsket samtidig, så er det naturligvis en god ting," tilføjer Alexandre.

DEMOKRATISERINGEN AF HALF-PIPEN

Skateism tager imod det ukonventionelle med åbne arme og inviterer folk fra alle slags baggrunde til bare at være dem selv. "Vi kan være andet end bare outsiders," siger Alexandre—og dette crew sætter et eksempel, der er værd at efterfølge.

/ marts 2020